Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Superbă declarație de dragoste pentru Răzvan Simion, peste mări și țări

Exclusiv. Superbă declarație de dragoste pentru Răzvan Simion, peste mări și țări
Răzvan Simion a plecat la mii de kilometri distanță pentru a-și sărbători ziua de naștere. Peste mări și țări, simpaticul prezentator de televiziune a avut parte de o superbă declarație de dragoste.

Înainte de nunta prietenului său, Dani Oțil, Răzvan Simion dezvăluia că va pleca împreună cu iubita sa, Daliana Răducan, în America, pentru a petrece vacanța de vară. Mai multe vedete au ales această destinație în sezonul estival. De ziua lui, Răzvan Simion a ajuns în locul la care visa: Times Square.  De o superbă declarație de dragoste din partea iubitei sale a avut parte Răzvan Simion, peste mări și țări, la New York.

Daliana Răducan l-a surprins pe iubitul ei în Times Square

„A iubi înseamnă nu numai a te împlini în celălalt, ci și a-l ajuta pe celălalt să se împlinească”, i-a scris iubita, Daliana Răducan, într-o postare în care l-a fotografiat în celebra piață newyorkeză.

Încă o declarație de dragoste pentru Răzvan Simion

Dar lucrurile nu s-au oprit aici. Răzvan Simion și Daliana Răducan formează deja de câțiva ani un cuplu stabil și îndrăgostit. Ei au o relație pe care toți fanii vedetei de televiziune așteaptă să o ducă la un alt nivel. Până atunci însă, iată o mostră de declarație de dragoste așa cum numai o arhitectă talentată precum Daliana poate și știe să facă.

Răzvan Simion este cel mai fericit alături de iubita lui

 

Tânără arhitectă a postat un calupul de imagini de cuplu pe contul ei de Instagram, fotografii realizate de un fotograf profesionist, iar alături a scris: „Consider clipe trăite clipele pline de noi. La mulți ani, iubirea mea!”. Daliana poartă cu mândrie inelul de logodnă pe care i l-a dat, la începutul anului, iubitul ei, Răzvan Simion. „În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea.

Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea. Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt.

De revelion, Răzvan Simion și-a cerut iubita în căsătorie, cu un splendid inel cu diamant

Așa cum trandafirul Micului Prinț a rămas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic.

Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre. Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…”, a scris Răzvan Simion pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre