Simona Ionescu / Redactor Șef

Experiență inedită pentru Cătălin Scărlătescu. Cu cine a plecat într-o vacanță neobișnuită

Experiență inedită pentru Cătălin Scărlătescu. Cu cine a plecat într-o vacanță neobișnuită
Se spune că nimic nu se compară cu liniștea mării, care îți oferă libertatea pe care ți-o dorești. Este tot ce avea nevoie Cătălin Scărlătescu alături de cei mai buni prieteni.

Au ales să fie purtați de valuri și au optat pentru o vacanță la care nimeni nu s-ar fi gândit. Cum se distrează Cătălin Scărlătescu și prietenii săi.

Experiență inedită pentru Cătălin Scărlătescu. Ce vacanță neobișnuită și-a ales

E fascinat de mare și face orice îi stă în putință să stea cât mai mult în preajma acesteia. Cătălin Scărlătescu, împreună cu Cătălin Rizea și cântăreața Adda au plecat în cea mai frumoasă călătorie: pe barcă. Expediția e condusă, bineînțeles, de celebrul bucătar, care are de ani buni și permis pentru această ambarcațiune.

„Tocmai ce am ieșit din portul Portos”

Cei trei n-au putut să nu le arate și românilor ce înseamnă un concediu de vis și au dat o declarație pentru Antena Stars. „Noi suntem în Grecia. Participăm la o regată fabuloasă, suntem vreo 23 de bărci. Tocmai ce am ieșit din portul Poros toți în linie dreaptă, să vezi 23 de pavilioane românești…”, a declarat simpaticul bucătar.

„Dintr-o sâmbătă într-o sâmbătă, așa o ținem, în relaxare și petrecere”

Adda, Scărlătescu și Rizea se bucură de cele mai frumoase momente și coboară pe țărm odată la două zile, când își achiziționează din porturi toate cele necesare. „Când îl văd peștii pe Cătălin sar pe barcă ca să fie preparați de el.

Este un profesionist și vreau să îl urmez ca să îmi iau și eu permisul pentru barcă. Adda doarme, profită de liniște și de aerosolul de aici. E foarte obosită. Se liniștește pentru că ea chiar are nevoie de odihnă. Dintr-o sâmbătă într-o sâmbătă, așa o ținem, în relaxare și petrecere.

Îi gătesc eu pentru că ea are o dietă mai strictă și altfel nu ar fi putut veni cu noi în vacanță. Scărlătescu nu prinde pește, se plictisește foarte repede… Dar o să prindă, nu este timpul pierdut”, l-a „turnat” Rizea pe prietenul său.

Se desfată cu pește și fructe de mare

Cei doi bărbați fac o cură binemeritată de pește și fructe de mare, ceea ce le va prinde foarte bine. Adda însă, pentru că are probleme de sănătate, ține o dietă strictă, iar soțul îi prepară alte bunătăți. Cel mai fericit dintre toți pare să fie Rizea, care nu văzuse Grecia până acum.

Nu se știe dacă Scărlătescu este însoțit în această vacanță și de o parteneră fiindcă el e foarte discret cu viața privată. Totuși, într-una dintre emisiunile Chefi la cuțite i-a scăpat vorba că „așa, ca orice om, am și eu pe cineva”.

Sursă foto: spynews.ro, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre