Simona Ionescu / Redactor Șef

Faceți cunoștință cu Doraemon. E noua „mascotă” Gucci

Faceți cunoștință cu Doraemon. E noua „mascotă” Gucci
Un personaj manga și-a făcut loc în cele mai noi piese Gucci. E un animăluț simpatic și promite super-puteri.

Vă invităm să faceți cunoștință cu Doraemon. Directorul de creație al casei Gucci a lansat, odată cu noua colecție, un personaj de desene animate. Acesta are exact culoarea stabilită de Pantone ca fiind a anului 2021.

Faimoasa casă de modă italiană prezintă în noua sa colecție acest personaj din animațiile  manga.

Colecția Doraemon x Gucci Epilogue a fost văzută pentru prima oară în cadrul show-ului de modă al colecției Resort Wear Epilogue 2021. Acest show s-a desfășurat pe parcursul a 12 ore în iulie 2020.  Doraemon este pisică albastră robotică fără urechi.

Cine este de fapt Doraemon?

Introdus pentru prima dată în anii 70 într-o serie manga japoneză scrisă de Fujiko Fujio, Doraemon este o pisică robotică fără urechi care călătorește în timp. Aceasta se întoarce în trecut pentru a ajuta un băiat pe nume Nobita Nobi. De atunci, această pisică-robot jovială a devenit unul dintre personajele japoneze iconice.

În 2008 Doraemon a fost desemnat „ambasador anime” al Japoniei de către Ministerul de Externe al Acestei țări. Doraemon a fost comparat de multe ori cu  Mickey Mouse, cunoscutul personaj animat creat de Walt Disney.

Acum, iubitorii de modă și fanii culturii manga sunt invitați să îl poarte pe Doraemon. Acesta apare pe hainele și accesoriile lansate de Gucci.

Faceți cunoștință cu Doraemon, noua „jucărie” Gucci

Colecția Doraemon x Gucci Epilogue numără peste 50 de articole, inclusiv jachete, cămăși, paltoane, pantaloni sport, sneackers, pantaloni scurți. De asemenea colecția conține un ceas, ochelari de soare, genți și o husă pentru carduri. Toate acestea reproduc monograma Gucci, clasică, alături de imprimeuri cu imaginea albastră Doraemon.

Articolele din colecție nu sunt chiar ieftine, lucru de înțeles având în vedere că vorbim de una din cele mai mari case de modă ale momentului. Cel mai ieftin produs costă 1.600 de dolari, iar cea mai scumpă piesă ajunge la nu mai puțin de 48.000 de dolari.

Dacă sunteți interesat să obțineți aceste articole ciudate, „capsula” Doraemon x Gucci este disponibilă în prezent pentru precomandă prin intermediul magazinului online Gucci din Hong Kong. Cu o mențiune: comanda, informează Gucci, ar putea ajunge abia prin martie.

Sursă foto: Gucci

Ben Affleck arată în ultimul hal. Comandă mâncare după ce s-a despărțit de iubită

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre