Simona Ionescu / Redactor Șef

Fanii lui Britney Spears sunt în delir. „Sunt oarecum copleșită… e un lucru mare pentru mine!”

Fanii lui Britney Spears sunt în delir. „Sunt oarecum copleșită… e un lucru mare pentru mine!”
După mulți ani în care a suferit, Britney Spears pare mai fericită ca niciodată și pusă pe fapte mari.

Britney Spears a șters cu buretele tot trecutul și vrea să le demonstreze tuturor de ce este în stare.

Fanii lui Britney Spears sunt în delir. „Sunt oarecum copleșită… e un lucru mare pentru mine!”

Britney Spears a dat vestea cea mare. După șase ani în care fanii au tot așteptat să apară cu o nouă melodie, minunea se întâmplă. Artista a anunțat că va lansa în curând o melodie, în colaborare cu un geniu al muzicii, Elton John, pe care ea îl numește „unul dintre cei mai clasici ai vremurilor noastre”. Cei doi vor face o reinterpretare a clasicului cântec ”Tiny Dancer”, care se numește „Hold Me Closer,” blonda fiind convinsă că va fi un adevărat succes.

„Meditez mai mult și învăț că spațiul meu este valoros și prețios”

„Okie dokie … primul meu cântec în 6 ani. E foarte tare că o să cânt cu unul dintre cei mai clasici oameni ai timpurilor noastre … Elton John! Sunt oarecum copleșită … e un lucru mare pentru mine! Meditez mai mult și învăț că spațiul meu este valoros și prețios.”, și-a anunțat Britney Spears fanii.

Nici Elton John nu s-a lăsat mai prejos și le-a arătat fanilor săi un teaser cu noua piesă alături de Britney. Aflat la restaurantul exclusivit La Guerite, în Cannes, artistul a făcut u video, în care dă mâna cu DJul de la restaurant, salută mulțimea și începe muzica.  „OK, ‘Hold Me Closer.’ Britney Spears, Elton John … să începem!”, după care a arătat publicului o mică parte din ceea ce a făcut alături de Britney. La final, marele cântăreț a spus că piesa alături de blondă va fi lansată vineri.

Nuntă ca în povești

În iunie, Britney s-a căsătorit cu alesul inimii sale Sam Asghari și a avut o nuntă ca în povești. Pentru a avea parte de liniștea, artista nu și-a chemat familia la eveniment.

„Am fost foarte emoționată toată dimineața, dar la ora 2:00 PM mi-am dat seama… ne căsătorim! Am avut un atac de panică și după mi am revenit. Wow! La naiba! Am făcut-o și pe asta! Ne-am căsătorit. Doamne! A fost cea mai spectaculoasă zi. Echipa care ne-a transformat casa într-un adevărat castel de vis a fost fantastică. Ceremonia a fost un vis frumos, iar petrecerea a fost și mai și.

Atât de mulți oameni incredibili au venit la nunta noastră, iar eu sunt încă în stare de șoc. Drew Barrymore, femeia de care îmi place și Selena Gomez, care e mult mai frumoasă în persoană, dacă așa ceva e posibil. Amândouă au venit. Am rămas fără cuvinte. Am sărutat-o din nou pe Madonna și apoi am dansat toată noaptea cu Paris Hilton”, a declarat Britney, pe rețelele de socializare.

Sursă foto: profm

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre