Simona Ionescu / Redactor Șef

Fata creatoarei de modă Catinca Roman are ”dosar”?

Fata creatoarei de modă Catinca Roman are ”dosar”?
Scandal de amploare la ultima ediţie a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” (Kanal D), după ce Andreea Tonciu a dezvăluit că ştie ce „dosar” are Călina Dumitrescu, fata creatoarei de modă Catinca Roman.

Scandal de amploare la ultima ediţie a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” (Kanal D). Totul a pornit de la deja celebrele bârfe din culisele emisiunii, în care concurentele se „gratulează” reciproc.

Fata creatoarei de modă Catinca Roman are ”dosar”?

Aşa cum a obişnuit şi în alte ediţii, Andreea Tonciu a dat tonul unui nou scandal la„Bravo, ai stil! Celebrities” şi a criticat-o dur pe Călina Dumitrescu (20 de ani). În conflict a intervenit şi Raluca Tănase (n.r. – trupa Bambi), care la rândul ei a fost atacată de Andreea Tonciu, scie evz.ro.

„Călina Dumitrescu: Pe mine mă depășește acest limbaj, acest vocabular și acest fel de a fi. Eu am fost crescută altfel.

Andreea Tonciu: Normal c-ai fost crescută altfel, sora mea!”, au fost câteva dintre cele mai aprinse replici între cele două.

„Nu pot să vin în emisiune să tac. Eu am făcut glume cu oricine. Deci Calina a prins tupeu. Despre ce vorbim?

”Eu am venit la Bravo, ai stil să-i permit Călinei să vorbească așa cu mine? Că-i știm dosarul… Dacă mă enervează și mă calcă pe coadă… Eu nu pot să-i permit Calinei să-mi vorbească așa”, a spus Andreea Tonciu deranjată că fata Catincăi Roman a făcut-o „fetiţă” la un moment dat.

După ce a ameninţat că-i divulgă dosarul, Andreea Tonciu a lansat nişte aluzii cu referire la nişte petreceri pe litoralul Mării Negre la care ar fi participat Calina Dumitrescu, semn că acolo ar fi esenţa dosarului…

Cea acuzată i-a răspuns că nu e nimic greşit la vârsta ei să meargă la petreceri, iar Tonciu n-a mai continuat subiectul.

În acest scandal au fost două tabere implicate: pe de-o parte Andreea Tonciu, Oana Radu și Bia Rus, iar de cealaltă parte Deea Codrea, Calina Dumitrescu, Alexandra Ungureanu și Raluca Tănase.

„Unde ați trăit, mă, până acum? Ați fost ținute în vitrină? Mă fetelor, treziți-vă la realitate. Viața e scurtă!

Fetiță ești tu, mă! Care nici nu știi să te ștergi la fund, ești nebună la cap? Taci din gură!”, a mai completat Tonciu.

Ultimul dialog contondent în care a fost implicat bruneta înaintea războiului cu fata creatorei de modă Catinca Roman a fost cu Alexandra Ungureanu.

„De acum să mai umbli și tu la texte, vino cu replici noi”, i-a spus cântăreaţa brunetei, care s-a inflamat după această replică.

„Andreea Tonciu: Tu nu trebuie să mă corectezi pe mine și trebuie să mă lași să zic ce vreau eu, înțelegi domnișoara Ungureanu?

Domnișoară, cu toate că sunteți mai mare ca mine. Dumneavoastră sunteți încă domnișoară, nu sunteți măritată ca să vă zic doamnă

Alexandra Ungureanu: Stai liniștită, că nu mă grăbesc la măritat. Aștept…

Andreea Tonciu: Mai așteaptă tu mult și bine, că o să te ia… știi cine…

Alexandra Ungureanu: A fost un comentariu foarte răutăcios la adresa vieții mele personale și nu mă cunoști”, a fost dialogul incendiar dintre cele două vedete.

Călina Dumitrescu este nepoata lui Petre Roman

Călina Dumitrescu este fata creatoarei de modă Catinca Roman și implicit nepoata fostului prim-ministru al României, Petre Roman. Catinca Roman nu a fost căsătorită niciodată, iar tatăl Călinei este dansatorul Bebe – Petre Dumitrescu. Cei doi s-au despărțit însă în urmă cu aproape 20 de ani. Catinca Roman și-a crescut singură fata, iar aceasta se pare că îi calcă pe urme în ceea ce privește pasiunea pentru modă.

Selena Gomez afectată de simptomele lupusului. Vedeta și-a găsit alinarea în machiaj

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre