Simona Ionescu / Redactor Șef

Femeia din spatele lui Marius Moga. Cuplul a plecat cu prietenul milionar în vacanță

Femeia din spatele lui Marius Moga. Cuplul a plecat cu prietenul milionar în vacanță
De când l-a cunoscut pe Marius Moga, viața Biancăi Lăpuște s-a schimbat radical. Iar când fetița celor doi a venit pe lume, blonda a renunțat la cariera de televiziune și a optat pentru PR.

Tânăra lucrează la firma soțului, DeMoga Music, și a atras toate privirile recent când și-a făcut apariția la lansarea piesei „Ai grijă de femeia ta”, pe care Marius a făcut-o alături de Smiley. Toată lumea prezentă și-a dat coate când a văzut-o fiindcă este o apariție rară lângă soțul ei.

„Am urmat modelul mamei mele”

„Pentru mine este un avantaj uriaș. Întâmplător, am urmat modelul mamei mele, care m-a avut tot la vârstă de 21 de ani. Dar asta nu înseamnă că pentru oricine ar reprezenta un avantaj. E adevărat că voi fi mai apropiată de ea, ca vârstă, însă cred că decizia de a avea un copil este mult mai complexă de atât și ține de mult mai mulți factori”, a declarat cu ceva timp în urmă Bianca.

„Maria Elisabeta e slăbiciunea lui și invers”

În plus, tăticul Marius Moga e extrem de implicat în creșterea fetiței, ceea ce o face pe Bianca să fie mândră că a ales un asemenea bărbat. „Implicat, activ și cu o iubire infinită. E adevărat că Maria Elisabeta e slăbiciunea lui și invers. Sunt și prieteni.

Ne sfătuim și stabilim împreună cum să procedam, iar acum am observat că nu trece o zi fară să mă convoace la o mini-ședință și să-mi spună tot ce a aflat sau a citit. Iar eu, bineînțeles, sunt foarte mandră”, a mărturisit Bianca pentru mamapentrudoi.

Marius Moga și Ioana Ignat, în vacanță cu partenerii de viață

Distracție cu prietenii

După atâta muncă, a fost binevenită și o vacanță, iar Marius Moga și Bianca au plecat alături de fosta concurentă de la Vocea României, Ioana Ignat și iubitul ei, milionarul Sebastian Dobrincu, într-un loc exotic. Ioana avea și două motive de bucurie: cu câteva zile înainte a împlinit 25 de ani și a lansat și o melodie nouă, de care e foarte mândră.

„Vreau să o dedic iubitului meu”

„De obicei nu postez din vacanțe, dar azi am 2 motive justificate. Am lansat o piesă specială și vreau să o dedic iubitului meu. Îi mulțumesc că mă inspiră zi-de-zi. Îl iubesc mult de tot! Iar în al 2-lea rând, asemenea momente și peisaje merită împărtășite!”, a scris Ioana pe Instagram, unde a postat câteva poze din vacanță. Cuplurile s-au fotografiat fericiți, în mașină, iar fetele au arătat și care sunt preparatele culinare pentru care au optat în vacanță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre