Simona Ionescu / Redactor Șef

Femeia misterioasă cu care s-a întâlnit Matthew Perry cu o zi înainte să moară rupe tăcearea. Mulți vor plânge

Femeia misterioasă cu care s-a întâlnit Matthew Perry cu o zi înainte să moară rupe tăcearea. Mulți vor plânge
Moartea bruscă a îndrăgitului actor din Friends, sâmbăta trecută, a bulversat o lume întreagă. Acesta a fost găsit la scurt timp după ce inima a încetat să îi mai bată.

Presa de peste Ocean a dezvăluit că, o zi înainte de tragedie, Matthew Perry a luat masa cu o femeie. Bruneta misterioasă a ridicat multe semne de întrebare legate de identitatea ei și subiectul discuțiilor purtate cu actorul. Din imaginile surprinse în timpul prânzului celor doi, pe terasa restaurantului hoteluluI Bel-Air, se vede cum interpretul lui Chandler din Friends era cu adevărat captivat de companioana sa.

Presa de peste Ocean dezvăluie că femeia cu care Matthew Perry  a fost văzut cu o zi înainte de moartea sa prematură a fost în sfârșit identificată. Aceasta este Athenna Crosby, model și reporter de divertisment în vârstă de 25 de ani, după cum menționează Page Six. Ea a anunțat, pe Instagram că a fost „una dintre ultimele persoane” care l-au văzut și au vorbit cu starul Friends, înainte ca acesta să fie găsit mort sâmbătă.

Cine este femeia misterioasă cu care a luat prânzul Matthew Perry înainte să moară

„Nu aveam de gând să vorbesc despre asta, dar ceea ce voi spune este că am avut onoarea de a-l cunoaște personal pe Matthew, a scris ea pe Instagram Stories, alături de o fotografie alb-negru a lui Perry. Sunt atât de devastată de moartea lui, dar am simțit că este de prost gust să vorbesc despre asta public, deoarece atenția nu ar trebui să fie asupra mea, ci mai degrabă asupra lui și a moștenirii sale, iar el a fost o persoană extrem de discretă și am respectat întotdeauna acest lucru în prietenia noastră”.

Athenna Crosby, model și reporter de divertisment în vârstă de 25 de ani, era prietenă cu actorul din Friends de puțin timp (Sursa foto: Instagram)

Crosby a concluzionat: „Dar, într-adevăr, am fost prieteni și am fost unul dintre ultimii oameni care au vorbit cu el și l-au văzut înainte de a muri”. Într-o postare ulterioară, frumoasa venezueleană a împărtășit cum se simțea regretatul actor în timpul întâlnirii lor de prânz de vinerea trecută de la Hotelul Bel-Air.

„Vreau să subliniez că Matthew era într-o stare de spirit extrem de bună și mi-a vorbit cu entuziasm despre lucrurile pe care le-a avut în viața lui, a scris ea. Era atât de fericit și plin de viață. Să știți că omul era într-o revenire și merita cu adevărat mai mult timp pe acest pământ. Industria noastră de divertisment a pierdut cu adevărat o legendă. RIP”, a scris ea pe Instagram. În continuare, Crosby i-a îndemnat apoi pe fani să „se abțină de la orice speculații legate de moartea sa”, pentru moment.

Nu s-au găsit droguri

Presa americană a dezvăluit că Perry a fost atât de implicat în discuția cu companioana sa încât abia și-a atins mâncarea din farfurie sau băutura. Întâlnirea a avut loc cu doar 24 de ore înainte ca starul de film să fie găsit mort în jacuzzi de către asistentul său, în casa sa din cartierul Pacific Palisades din Los Angeles. În timpul percheziției ce a urmat, polițiștii nu au găsit droguri ilegale în locuință, ci doar o serie de medicamente care se eliberează pe bază de rețetă, între care antidepresive, medicamente anti-anxietate și un medicament BPOC.

Conform Athennei Crosby, fotografiile cu ea și actorul la masă au fost făcute fără acceptul lor și vândute presei ( Sursa foto: TMZ)

Autopsia lui Matthew Perry  a fost finalizată în weekend; cu toate acestea, specificarea cauzei morții sale a fost „amânată” până la apariția rezultatelor toxicologice. Moartea starului nu a fost rezultatul consumului de fentanil sau metamfetamină, au declarat surse din cadrul forțelor de ordine pentru TMZ.

Athenna Crosby, mesaj tulburător pe rețelele sociale

În urmă cu câteva ore, Athenna Crosby a lansat un mesaj lung și emoționant în legătură cu cele întâmplate în ultima săptămână. De asemenea, ea a explicat de ce a vorbit cu presa zilele acestea, dar și că nu a fost remunerată pentru intervențiile ei. Mai mult, modelul a anunțat că aceasta va fi ultima ei intervenție în legătură cu moartea actorului care îi era prieten de puțin timp, și că, pe viitor, își rezervă dreptul de a păstra tăcerea.

„În ultimele 72 de ore, am vorbit cu numeroase instituții media de mare impact despre moartea recentă a lui Matthew Perry. Vreau doar să fie clar că nu am fost plătită pentru niciunul dintre interviurile sau pentru mărturiile mele. Moartea prematură a lui Matthew a zguduit lumea, iar grupurile sale de fani au fost sfâșiate de moartea sa. Deși acesta este un moment dificil pentru toți, este o oportunitate minunată de a savura amintirile plăcute pe care le avem despre Matthew și persoana uimitoare care a fost.

Când am luat prânzul cu Matthew, vinerea trecută, înainte de moartea lui, nu m-am gândit la asta. Când a murit, am fost devastată și am plâns de una singură. Abia când un prieten mi-a trimis un mesaj „ești tu?”, am aflat că o fotografie a prânzului nostru a fost făcută fără consimțământ și vândută tabloidelor. Numele meu a fost ulterior făcut public și a început furtuna de speculații despre ceea ce s-a întâmplat cu o zi înainte de moartea sa.

Athenna Crosby face lumină despre starea prietenului ei, Matthew Perry, dinainte de moartea sa subită (Sursa foto: Instagram)

Îl cunoșteam pe Matthew doar de o perioadă scurtă de timp, dar nu este neobișnuit ca oamenii din industria divertismentului, indiferent de vârstă, să se cunoască, să fie prieteni, colaboratori sau să se întâlnească la masă, chiar și cu celebrități. În ciuda faptului că îl cunoșteam doar de atât de puțin timp, mi-am dat seama că ceea ce oamenii erau disperați să știe despre acea zi era: era bine? Suferea? A existat vreun indiciu că a recidivat sau că avea nevoie de ajutor? Nu. Era atât de fericit, entuziasmat să vorbească, și de optimist cu privire la viitorul său în viață.

El a depășit cu adevărat atât de multe adversități și a triumfat de cealaltă parte a unei dependențe dificile și a urmărit să ajute alți oameni să-și înceapă călătoria spre recuperare. De asemenea, a vrut să se întoarcă pe marele ecran și să folosească mediul povestirii pentru a aduce oamenii împreună. Cartea sa este o resursă excelentă pentru oamenii care doresc să audă despre viața sa în propriile sale cuvinte.

Bruneta răspunde celei mai fierbinți întrebări: Perry nu se mai droga

Fanii trebuie să știe că Matty pe care îl cunoșteau și l-au iubit a fost în regulă. A muncit atât de mult timp pentru a învinge dependența și spun că, deși timpul său pe pământ s-a terminat, el a câștigat lupta împotriva dependenței.

Mulțumesc prietenilor și familiei mele și tuturor fanilor lui Matthew Perry care m-au susținut în apărarea reputației și moștenirii lui Matthew, vă mulțumesc că ați văzut cu adevărat că inima mea este și a fost întotdeauna în locul potrivit.

Pentru criticii care au lăsat comentarii defăimătoare și cuvinte dureroase: voi fi bine, dar ceea ce contează este modul în care îi tratați pe cei din jurul vostru. Fiți întotdeauna buni cu ceilalți. În loc să scrieți un comentariu online, trimiteți un mesaj text cuiva cunoscut care are probleme. Profitați de acest moment pentru a ajunge la cei dragi și îmbrățișați-i, pentru că nu știți niciodată când cineva își dă ultima suflare. La sfârșitul zilei, dacă o persoană cu dependență primește ajutorul de care are nevoie, va merita.

După ce mi-am spus părerea, este timpul să plec cu amabilitate din această conversație și să permit lucrarea pe care Matthew ar fi vrut să o înceapă. Nu voi mai da interviuri în mass-media și nu voi mai răspunde la solicitări de declarații, dar sunt încântată să spun că Fundația Matthew Perry a fost înființată, iar donațiile sunt acceptate chiar acum (…)”, a notat Athenna Crosby într-un Story pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: Instagram, TMZ

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre