Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetele lui Sylvester Stallone, în bikini pe plaja din Malibu

Fetele lui Sylvester Stallone, în bikini pe plaja din Malibu
Părinții nu le-au lăsat pe tinere de capul lor, ci „Rocky” și soția sa Jennifer le-au însoțit pe fete și s-au distrat împreună. Scarlet are 18 de ani, iar Sophia, 23.

O nouă zi din viața familiei Stallone pe paja din Malibu, unde își petrece câteva zile de vacanță. De data aceasta paparazzi le-au surpins în toată splendoarea lor pe fiicele starului de la Hollywood, împreună cu mama lor, Jennifer Flavin, în vârstă de 51 de ani, care s-a afișat cu un bikini albastru cu alb. E vorba doar de două fete din cele trei ale cuplului: Sophia și Scarlet. Cea de-a treia, Sistine, de 22 de ani, nu a fost prezentă.

Niciunul dintre membri familiei nu purta mască de protecție pe plajă, dar se vede din fotografiile publicate de DailyMail că respectau distanțarea socială față de străini și că s-au distrat doar între ei.

Stallone e tot un zâmbet, semn că se simte fericit în compania femilor din viața lui. A savurat un trabuc și s-a udat în valurile de la mal doar pe picioarele încălțate în adidași gri. La 74 de ani arată extraordinar de bine, semn că exercițiile de la sală nu-i sunt străine.

La fel de fericite par și Sophia și Scarlet, care sunt toate un zâmbet când stau de vorbă cu părinții sau râd când se joacă în valurile oceanului.

Familistul „Rambo”

Sylvester Stallone și Jannifer au sărbătorit în luna mai cea de-a 23-a aniversare a nunții, avându-le alături pe cele trei fiice.

Starul „Rambo” a mai fost căsătorit în tinerețe cu Sasha Czack, de care a divorțat în 1985, după mai bine de 10 ani de căsătorie. Împreună au avut doi fii: Seargeoh, 41 de ani, și Sage, care a murit la 36 de ani, în 2012.

Actrița Liz Hurley și-a scos costumul de baie ca să ne arate cât e de superbă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre