Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetița lui Smiley nu a lipsit de la nuntă. Petrecerea Ginei, prilej pentru vedete să-și etaleze cele mai extravagante ținute

Fetița lui Smiley nu a lipsit de la nuntă. Petrecerea Ginei, prilej pentru vedete să-și etaleze cele mai extravagante ținute
Pentru petrecerea grandioasă organizată de Gina Pistol și Smiley, vedetele României s-au întrecut în ținute cât mai sexy. Dar să vedeți ce rochiță a avut Josephine, fetița mirilor!

Înainte de începerea petrecerii de la Snagov, micuța Josephine a fost alături de părinții săi Gina și Smiley. Mămica a îmbrăcat-o într-o rochiță ca de prințesă în ziua cea mare. Și a dat indicații fotografului să nu o pozeze pe fetiță cu fața, pentru că nu a arătat-o niciodată fanilor de pe rețelele sociale. Fotografia pe care a  postat-o ieri arată fericirea care se citește pe chipul tăticului Smiley atunci când își ridică fetița și o învârte. Iar micuța Josephine era tare fericită și privește spre Gina, cu siguranță râzând.

Smiley, Josephine și Gina, în ziua nunții din 27 mai 2023

Dacă Adela Popescu i-a uimit pe toți cu alegerea îndrăzneață, când Loredana a ajuns, toți invitații au rămas cu gura căscată.

Diva, care a venit însoțită de fiica sa a ales o ținută roz pudră extrem de scurtă, accesorizată cu o blăniță în aceeași culoare și o pereche de pantofi cu talpă înaltă. Artista le-a luat tuturor ochii cu prezența sa, în timp ce fiica sa s-a îmbrăcat foarte decent, într-o combinație de negru cu auriu.

Lori i-a înnebunit pe toți cu rochia pentru nunta lui Smiley

Adela Popescu a purtat pălărie de cowboy și ciocate argintii

O altă ținută care a atras privirile a fost cea a Adelei Popescu, care a îmbrăcat o rochie neagră, transparentă, creația designerului Ana Radu, stilistul care colaborează cu vedeta de multă vreme.

Adela Popescu a strălucit la nunta Ginei Pistol

Ea a accesorizat ținuta cu o pălărie tot neagră, de cowboy și o pereche de ciocate argintii. Ea a venit la braț cu soțul său, care s-a asortat cu partenera de viață purtând un costum negru cu cămașă în aceeași nuanță și adidași.

Două Scufițe Roșii

Andreea Esca a fost nelipsită de la petrecerea lui Smiley și a Ginei Pistol și a ales două ținute. La cununi civilă a purtat o rochie albastră, cu imprimeu și pantofi în aceeași nuanță, iar pentru petrecere s-a schimbat într-o rochie midi, cu umeri dezveliți, rochie ca focul.

Scufițele roșii…

Tot roșu a purtat și Sore, care a avut o rochie lungă ce-i venea ca turnată și i-a scos în evidență trupul bine lucrat. Adelina Pestrițu a fost fantastică în rochia neagră, cu oi crăpătură mare într-o parte, la care a asortat o pereche de mănuși.

Scărlătescu a rupt ringul de dans în două

Speak a rămas fără cuvinte când a văzut rochia Ștefaniei

Fericită la brațul lui Cătălin Scărlătescu, frumoasa Doina Teodoru a avut o rochie verde, cu broderie galbenă, în timp ce bucătarul a preferat o ținută all black.

Ștefania, ținută spectaculoasă la nuntă

Când și-a văzut viitoarea soție cum arată, Speak a rămas fără cuvinte. Ștefania a avut o rochiță lungă, din satin, de culoare bej, cu cravată plină cu swarowsky, în timp ce artistul a preferat un costum negru și un tricou alb, alături de adidași de aceeași culoare. La rândul său, Adelina Pestrițu a fost îmbrăcată într-o rochie neagră, cu o crăpătură generoasă, cu ștrasuri din belșug.

Gina Pistol, răvășitoare în rochia aleasă pentru petrecere, împreună cu Adelina Pestrițu

Sacoul lui Smiley a fost cu adevărat deosebit

Pentru petrecere, Smiley a purtat un sacou colorat, făcut din fotografiile cu el și Gina, cu totul și cu totul deosebit. Mireasa s-a schimbat într-o splendidă rochie cu pietre și și-a pus o pereche de ciocate ca să poată dansa în voie.

Scaoul are sute de pose cu el și Gina Pistol

Prima declarație a mirilor după marele eveniment

La scurt timp după ce nunta s-a terminat, cei doi soți au avut o simpatică discuție pe care au postat-o pe rețelele de socializare.

„Gina Pistol: Ce faci, soțule?

Smiley: Bine, soață!

Gina: Ești pregătit să mă iubești tot restul vieții tale?

Smiley: Sunt!

Gina: Și eu! Vă mulțumim pentru gândurile bune!”, a fost dialogul dintre cei doi.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre