Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetița Zurli, mărturisiri tulburătoare după ce a părăsit trupa. „Am trăit în frică”

Fetița Zurli, mărturisiri tulburătoare după ce a părăsit trupa. „Am trăit în frică”
Una dintre cele mai iubite personaje din România, fetița Zurli a făcut mărturisiri care le-au strâns inima celor care o iubesc. Vero Căliman spune că „s-a simțit întotdeauna nedorită” și a „trăit cu frică”.

Pe scenă și pe micile ecrane, fetița Zurli a fost mereu o explozie de bucurie. În realitate însă a „trăit mereu cu frică”. La o lună de când a părăsit gașca, fetița Zurli a transmis un mesaj pe contul de socializare, în care a explicat cât de zdruncinată este în acest moment. Fetița Zurli spune că „în adâncul meu, fetița s-a simțit întotdeauna nedorită. Și atunci, am trăit în frică. Dacă nu voi mai fi fetița care până la urmă și-a câștigat locul, cine voi fi eu?

„Nu nevoia de acceptare a celorlalți mă trage să demonstrez că merit să exist”

Vero susține că atâta timp cât a fost fetița Zurli a simțit „o alinare și o amorțire, o dorință continuă de a rămâne și de a deveni din ce în ce mai iubită. Și a fost minunat”. De când a plecat din gașca Zurli a luat-o de la capăt, „dar cu o altă atitudine. „Nu nevoia de acceptare a celorlalți mă trage să demonstrez că merit să exist, ci dorința de a mă convinge pe mine. Ok, nu toată lumea este interesată sau are nevoie de mine”, a scris Vero Căliman.

Fetița Zurli, tristă după plecarea din gașcă

Vero spune că are mare nevoie de liniște

Fetița Zurli recunoaște că în acest moment are mare nevoie de liniște pentru a-și regăsi echilibrul și pacea. E convinsă că după această perioadă dificilă, în care se va „reeduca”, va reuși.  „Dar am o familie și un grup de prieteni care mă iubesc până la lună și înapoi, iar eu nu știu cum să mă bucur de asta, pentru că nu știu cum să mă conving că merit. Știu că există mulți alții care trec prin asta. Care, aparent, au tot. Dar care nu se au pe ei. (…) Ceva sigur e de făcut, încerc în fiecare zi să mă reeduc, să găsesc o cale spre o pace activă.

Voi reuși! Da știu, mi s-a mai spus și că sunt prea profundă sau că gândesc prea mult”, a fost mesajul lui Vero Căliman pe contul de socializare. Gașca Zurli a rămas nu doar fără fetița Zurli, pentru că din gașcă au plecat și Răzvan Marina și Ionuț Varodi, alias Lulu, bucătărașul cel simpatic.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre