Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu are probleme cu greutatea. „Când eram mică am făcut 80.000 de sporturi, m-am lăsat de fiecare…”

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu are probleme cu greutatea. „Când eram mică am făcut 80.000 de sporturi, m-am lăsat de fiecare…”
Carmina Vârciu, fiica cea mai mare a simpaticului prezentator Liviu Vârciu știe ce vrea la viață și reușește să-și impună punctul de vedere.

Într-un interviu pentru Fanatik, Carmina Vârciu a povestit ce părere are despre partenera de viață a tatălui său, punctând și faptul că mama sa nu a stat singură după despărțirea de prezentator.

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu are probleme cu greutatea. „Când eram mică am făcut 80.000 de sporturi, m-am lăsat de fiecare…”

Nu i-a fost deloc ușor în București unde s-a mutat de curând, dar părinții au încurajat-o și o susțin mereu în orice decizia ar lua. În plus, tăticul Vârciu e cu ochii în patru, așa că orice curtezan care ar îndrăzni să-ți dorească o poveste cu fiica lui, e luat întâi la puricat.

„Mă trezesc dimineața și îmi dau seama că sunt un adult responsabil”

”Așa cum o face și mami, tati mă susține în orice aș vrea să fac. Dacă mâine mă trezesc și vreau să fiu un medic, mi-ar zice că nu-i de mine să mă las de treabă. Dar, dacă vreau, pot să încerc.

Mutarea singură am luat-o ca pe un experiment. Mă trezesc dimineața și îmi dau seama că sunt un adult responsabil. La început a fost un pic greu, având în vedere că am crescut cu mama și dacă era ceva, făcea mama”, a dezvăluit Carmina.

Ce îi gătește lui Liviu Vârciu

Și pentru a-I demonstra lui Liviu Vârciu că e pusă pe fapt mari, și-a invitat tatăl în apartamentul primit de la el, pentru a savura amândoi o cină așa cum scrie la carte. ”L-am chemat la mine acasă. Într-o seară sau când are el timp, pentru că este foarte ocupat cu filmările, am zis că o să gătesc o cină pentru amândoi.

Îl invit acasă, frumos, curățel. Luăm cina și după aceea înapoi la treabă. O singură dat, când am fost la el acasă, i-am gătit niște spaghete, dar eram amatoare. Eram la început și am pus în farfurie cât pentru 6 oameni, dar la gust au fost bune”, a spus tânăra.

Leneșă la capitolul sport

Singura mare problemă a Carminei este că a pus mai multe kilograme în plus, iar acum va trebui să le dea jos cât mai repede. ”Înainte să mă mut, înainte de admiterea la facultate, mă stresam super tare pentru că am aplicat la mai multe facultăți și eram super stresată. Adică voiam să văd că am confirmarea că am intrat.

Și pe bază de stres am observat că am tendința de a mă îngrășa, nemâncând, că nu mănânc când sunt stresată. Nu pot să mănânc. Înainte, când era mai mică, mâncam măcar un biscuit. Mănânc o dată pe zi sau niciodată, dar mă trezesc cu câte un kilogram pe mine.

Vreo cinci kilograme aș vrea să slăbesc, dar mai mult tonifiere. Am făcut sală mult timp, m-am lăsat că am fost o putoare. Când eram mică am făcut 80.000 de sporturi, m-am lăsat de fiecare. Acum vreau să încep din nou să-mi fac abonament la sală, având în vedere că eu cobor din bloc și am cinci pași până la sală… și tot nu mă duc”, s-a destăinuit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre