Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica cea mică a lui Ilie Năstase vrea și ea să părăsească România. Ion Țiriac i-a acordat prima șansă fetei mai mari

Fiica cea mică a lui Ilie Năstase vrea și ea să părăsească România. Ion Țiriac i-a acordat prima șansă fetei mai mari
După o căsnicie de 14 ani, Amalia și Ilie Năstase au decis să meargă pe drumuri diferite, dar au rămas în cele mai bune condiții pentru fetele lor, Alessia și Emma. Cea mică vrea acum să plece în Anglia.

Chiar dacă n-a fost să rămână împreună, Amalia și Ilie Năstase au avut grijă ca fetele lor, Alessia și Emma să crească în cele mai bune condiții. Dacă cea mare studiază la Paris, mezina vrea să plece în Anglia.

Prima lucrare a Alessiei a fost cumpărată de Ion Țiriac

La 20 de ani, Alessia Năstase e bucuria părinților. Tânăra a absolvit Școala Americană din București, apoi a plecat cu bursă la Școala de Design Parsons din Paris și s-a specializat în Arte Fine. La doar 17 ani, Alessia a uluit lumea cu operele sale. Fiica lui Ilie Năstase a avut o expoziție dedicată tenisului, inspirată bineînțeles din cariera tatălui său. Interesant este că prima lucrare a tinerei a fost cumpărată de prietenul lui Năstase, miliardarul Ion Țiriac.

Amalia Năstase și familia. Sursă foto: Instagram

Emma vrea în Anglia

În ceea ce o privește pe Emma, fata este elevă în clasa a XII-a la American International School of Bucharest. Având ca materie preferată economia, Emma își dorește să-și continue studiile în Anglia sau Spania. Iar Amalia Năstase nu se opune. Fosta soție a lui Ilie Năstase susține că deși le-a dat fetelor o educație destul de strictă, întotdeauna le-a lăsat să-și aleagă singure drumul în viață.

„Sunt copii cerebrali”

Amalia spune că fetelor nu li s-a permis să facă „toate tâmpeniile” sau să „experimenteze toate chestiile pentru că le explic și au văzut din experiența mea că nu e ok să fumezi, nu e ok să bei”. În rest, chiar dacă mama ar „avea niște obiecții”, fetele pot „să-și aleagă calea lor”.

În plus, Amalia a avut grijă ca fetele lor să înțeleagă „că sunt frumoase și sunt foarte puternice” și că niciodată nu trebuie să se compare cu nimeni. După divorțul de Ilie Năstase, Amalia și-a refăcut viața alături de Răzvan Vasilescu și din iubirea lor a venit pe lumea Toma.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre