Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica cea mijlocie a lui Gigi Becali a ajuns în instanță. Afaceristul pune cărțile pe masă

Fiica cea mijlocie a lui Gigi Becali a ajuns în instanță. Afaceristul pune cărțile pe masă
Alexandra Becali îi calcă pe urme celebrului său tată, iar recent a intrat pe piața imobiliară, firma ei construind două blocuri în valoare de 20 milioane de euro. Dar fiica cea mijlocie a lui Becali are probleme și a ajuns în instanță.

Pentru că nu a plătit o datorie de 50.000 de euro, fiica lui Gigi Becali, Alexandra, a ajuns în instanță. Latifundiarul n-a stat pe gânduri și a spus toată povestea.

Alexandra Becali nu a plătit o datorie de 50.000 de euro și susține că a fost păcălită. Gigi Becali a vrut să-și ajute fiica, pentru că acești bani sunt „doar pentru semințe pentru mine”, însă Alexandra a fost de neînduplecat: vinovatul trebuie să suporte consecințele. Așa că a ajuns în instanță să se judece cu cei care îi cer banii.

Alexandra Becali a ajuns în instanță

„Nu are cum să intre în faliment”

Chiar dacă toată lumea vorbește că firma fetei sale va intra în faliment, afaceristul susține că așa ceva nu se va întâmpla sub nici o formă. „Păi, dacă firma are active două blocuri care costă 20 de milioane? (…) Nu are cum să fie în faliment. Au înșelat-o unii cu 50.000, se judecă. Nu vrea să-i plătească. Am zis: «Hai, mă, tată, să-i dăm banii!». «Nu vreau, m-au înșelat, să spună judecătorul». Au cerut insolvența.”, susține latifundiarul.

Gigi Becali călare pe mașină…

Vrea să se urce din nou pe Maybach

În trecut, Gigi Becali obișnuia ca după victorii, să se urce pe mașină. Afaceristul mărturisește că și-a reparat frumusețea de automobil și chiar i-a încolțit gândul să mai facă această nebunie, dar l-a oprit soția. Becali e conștient de tot ce a făcut în trecut, spune că nu regretă nimic și râde când își amintește. Dar știe că lui Dumnezeu nu îi place. Însă, nu exclude posibilitatea să o ia de la capăt convins că „mă mai iartă Dumnezeu. Și le mai place la oameni. Mă întorc pe stadion dacă intrăm în Liga Campionilor. Doar așa”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre