Fiica Dacianei Sârbu și a lui Victor Ponta le dă emoții mari părinților. Mama a dezvăluit prin ce trece

Victor Ponta și Daciana Sârbu s-au căsătorit în 2007, iar un an mai târziu s-a născut fiica lor, Irina. Pentru Daciana a fost prima căsătorie, în timp ce politicianul avea deja un fiu dintr-o relație anterioară – Andrei, născut în 2003.
În urmă cu patru ani, cei doi au adoptat-o și pe Maria, care are acum 10 ani. Dacă pe mezină o arată des în public, discreția este mult mai mare în ceea ce o privește pe Irina Ponta.
Daciana Sârbu se descurcă excelent în rolul de mamă a două fete. Le implică inclusiv în afacerile ei și petrece cât mai mult timp împreună cu ele. Recent, a fost cu ambele într-o vacanță în Marea Britanie. Luni, fostul europarlamentar a dezvăluit că este copleșită de emoții: fiica cea mare își ia zborul – la propriu, spre America. Daciana Sârbu o însoțește, dar nu a oferit, momentan, mai multe detalii despre ce va face adolescenta ei, însă ceea ce a spus explică multe.
„Ea pleacă să-și construiască viitorul, eu plec pentru mai multă cafea și daune emoționale”, a scris Daciana Sârbu, arătând în postarea sa și destinația: Statele Unite.
Ea a adăugat că trăiește un sentiment aparte.
„Acel sentiment, chiar înainte de decolarea avionului – ca și cum aceasta ar putea fi călătoria care îți schimbă întreaga viață”, a mai spus Daciana Sârbu.
Irina Ponta și-a convins mama să introducă în cofetăriile ei primul meniu complet de băuturi pe bază de matcha – o idee care s-a dovedit a fi un mare succes.
Chiar dacă nu îi place să își expună viața pe rețelele sociale, Irina Ponta este o fată serioasă, extrem de implicată. La sfârșitul lunii martie, alături de trei prieteni, adolescenți ca și ea, fiica lui Victor Ponta și a Dacianei Sârbu a lansat Asociația „Prin tine faci bine”, pentru promovarea donării de organe.
Inițiatorii au explicat că au demarat acest proiect deoarece România se află printre ultimele locuri din Uniunea Europeană în ceea ce privește numărul de donatori – doar cinci la un milion de locuitori. Asociația și-a propus să deruleze campanii de informare și să organizeze evenimente care să schimbe percepția publică asupra donării de organe. Fondatorii au subliniat că educația și informarea populației sunt „factori esențiali” în schimbarea mentalităților.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook