Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Cindy Crawford își sărbătorește ziua de naștere într-un mod care i-a șocat pe fani

Fiica lui Cindy Crawford își sărbătorește ziua de naștere într-un mod care i-a șocat pe fani
Fiica lui Cindy Crawford, Kaia Gerber, și-a sărbătorit cea de-a 19-a aniversare pozând goală într-un nou shooting. Kaia, care a împlinit 19 ani, s-a dezbrăcat și a pozat purtând nimic altceva decât o pereche de cizme lungi până la coapsă.

Kaia Gerber, care este fiica supermodelului Cindy Crawford și a afaceristului Rande Gerber, a împărtășit o fotografie cu cei 5,8 milioane de urmăritori de pe Instagram, chiar de ziua ei de naștere.

https://www.instagram.com/p/CEr3TYAjr-1/?utm_source=ig_web_copy_link

Cindy Crawford mândră de fiica sa

Vedeta despre care se zvonește că se află în primele etape ale unei relații cu actorul australian Jacob Elordi, a sărbătorit joi împlinirea a 19 ani. Cindy Crawford i-a postat fiicei sale un mesaj emoționant de ziua ei, într-o postare pe Instagram.

„La mulți ani, nu atât de mica mea prințesă! Îți doresc sănătate și fericire și încredere pentru a fi cea mai bună versiune a ta. Atât de mândră de femeia în care te transformi”, a spus Cindy Crawford.

Mesaje de la celebrități pentru Kaia Gerber

Kaia a repostat pe Instagram Story o mulțime de urări primite de ziua ei de naștere de la prietenii ei faimoși. A inclus note pline de dragoste de la Hailey Bieber, Rita Ora, Naomi Campbell, Cara Delevingne și Bella Hadid, dar una dintre fotografiile postate a atras atenția fanilor mai mult decât restul.

Așezată printre multitudinea de fotografii de la prieteni a fost una dintre cele care împărtășea un sărut cu o brunetă. Povestea pare să o arate îmbrățișând-o pe prietena apropiată Heather Sage Blair, după ce aceeași imagine a fost postată pe pagina prietenei ei.

Postarea vine la doar câteva săptămâni după ce Kaia a fost văzută cu mâinile peste colega ei de pe podium, Cara Delevingne, la un protest Black Lives Matter. Perechea a continuat să demonstreze cât de intimă este legătura lor, dezvăluind că și-au făcut tatuaje asemănătoare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre