Fiica lui Corneliu Vadim Tudor îi duce mai departe visul. A făcut marele anunț

În ultimii ani de viață, Corneliu Vadim Tudor a avut multe datorii. A trăit din banii pe care îi câștiga în calitate de senator și europarlamentar și avea facturi foarte mari neplătite pentru sediul PRM. Acesta a fost motivul pentru care a vrut să vândă revista România Mare și a cerut suma de 700.000 de euro.
Cu toate că averea ce le-a lăsat-o fiicelor nu a fost una colosală, în urma sa au rămas în istorie multe evenimente importante pe care acesta le-a marcat prin discursuri și editoriale tăioase, însă și poezii emoționante.
În vara anului 1990, Corneliu Vadim Tudor, împreună cu scriitorul Eugen Barbu, au editat primul număr al revistei „România Mare”. În prezent, revista „România Mare” apare săptămânal, în varianta de print, la chioșcurile de ziare.
@revistaromaniamar #vadim #revistarm ♬ sunet original – revistaromaniamare
Dornică să ducă mai departe munca regretatului politician, Eugenia Vadim Tudor, fiica cea mică a acestuia, a anunțat în mediul online că s-a alăturat echipei editoriale a revistei, poziție din care promite să aducă noutăți din domenii variate, inclusiv articole politice.
După moartea lui Corneliu Vadim Tudor, fiicele sale, Lidia și Eugenia, au trebuit să facă față multor procese și datorii rămase de pe urma tatălui lor. Acestea au recunoscut la un moment dat că România Mare a fost principala lor sursă de venit.
„Revista n-a fost întreruptă niciodată, merge neîntrerupt de 32 de ani, avem colaboratori care scriu, e o revistă de istorie, politică și cultură, care se găsește în toată țara, la toate chioșcurile, la prețul de 6 lei. Eu nu scriu, dar avem editorialiști. Mama se simte mai bine. Dar nici ea și nici sora mea nu lucrează la revistă, doar eu mă ocup”, spunea Lidia Vadim Tudor în urmă cu doi ani.
Eugenia Vadim a încercat să lucreze în televiziune, după ce a urmat facultatea de Jurnalism, dar a renunțat rapid. Ulterior, a urmat cursurile unei academii de make-up.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook