Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Răzvan Simion a primit cel mai extraordinar cadou, râvnit de orice tânăr. Video

Fiica lui Răzvan Simion a primit cel mai extraordinar cadou, râvnit de orice tânăr. Video
Ianca Simion, fiica prezentatorului Răzvan Simion și-a serbat recent ziua de naștere, iar mătușa ei a surprins-o cu cel mai extraordinar cadou.

Fiica lui Răzvan Simion a primit drept cadou un bilet la concertul lui Adele, iar tânăra a fost în extaz. Aceasta a făcut un video cu atmosfera dinainte de concert și l-a postat pe contul de socializare, spre bucuria fanilor. Artista a avut concert pe 16 august 2024 la Open Air Arena, Messe München.

„Am băut cel mai bun aperol din viața mea”

„Mătușa mea, Anca mi-a făcut cadou acest concert și sunt super super recunoscătoare și încântată. Și am zis că vreau să vă iau cu noi în prima parte a acestui loc. Am băut cel mai bun aperol din viața mea. M-a plimbat prin locație… era un festival… aici erau niște fete în genul celor de la Spice Girls. (…)

Am găsit chiar și această cabină ca în Londra. Am luat și acești cartofi prăjiți… amazing și ne-am îndreptat spre locurile noastre. Locul acesta este imens, am mers minute în șir prin el și cam așa arăta stadionul. Ne-am așezat în jur de ora 7 cred, am așteptat puțin”, a mărturisit, fericită, Ianca Simion.

Cea mai frumoasă noapte

Îmbrăcate în negru, Ianca optând pentru o superbă salopetă, nepoată și mătușă au petrecut s-au bucurat din plin de concertele celebrei Adele și au cântat împreună cu ea. La un moment dat, văzând cât de bucuroasă e nepoata sa, mătușa a sărutat-o ușor pe obraz. Pentru fiica lui Răzvan Simion, a fost una dintre cele mai frumoasă nopți din viață.

Ce mesaje i-au transmis la aniversare mama și tata

Ianca Simion, în copilărie

Ianca a împlinit 20 de ani pe 14 august, iar mama și tata i-au transmis mesaje inedite. „Acum 20 de ani ne-am întâlnit. La mulți ani, Iancuța Prințesa! @ianca.simion”, au fost cuvintele vedetei.

La rândul său, mama Iancăi a postat câteva fotografii din copilăria brunetei și cele mai frumoase cuvinte, din suflet pentru suflet: „La mulți ani, Suflețel frumos. Nu există vreun drum in univers la capătul căruia să se oprească iubirea mea pentru tine”. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre