Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Madonnei îi calcă pe urme. A apărut într-un costum de baie minuscul, în concertul din Madrid

Fiica Madonnei îi calcă pe urme. A apărut într-un costum de baie minuscul, în concertul din Madrid
Madonna a fost, în toată cariera ei, o apariție incitantă. „Regina muzicii pop” nu s-a sfiit niciodată să își etaleze corpul, cât mai gol. Iar fiica ei naturală, Lourdes, nu are nicio emoție să îi calce pe urme. Deocamdată, în ceea ce privește vestimentația!

Fiica Madonnei îi calcă pe urme: Lourdes Leon, a apărut într-un costum de baie minuscul, în public. Ea a uimit audiența cu perechea ei de bikini subțiri cu șnururi argintii și pantaloni de sport maro, pe scena la Brava Madrid Music Festival (IFEMA). Cântăreața în vârstă de 26 de ani, care poartă numele de scenă de Lolahol, și-a asortat ținuta și cu un fard de pleoape argintiu strălucitor, precum și o manichiură lungă, cromată.

A dansat dramatic în timpul recitalului, lăsând puțin imaginației, dar și două zile mai devreme, când a participat la Vogue Fashion Night Out din Madrid. A purtat o rochie transparentă, accesorizată cu cercei cercuri, masive, și mai multe straturi de coliere cu pandantiv.

Lourdes Leon a învățat de la mama ei să își etaleze fără inhibiții corpul descoperit

În timpul recitalului de la IFEMA, publicul i-a admirat inelul cu diamante din buric, precum și o colecție vastă de tatuaje mici care îi împodobeau corpul. Lourdes a apărut pe scenă într-un trening și, spre bucuria fanilor, și-a dat jos bluza la un moment dat, rămânând într-un set argintiu minuscul, arată Daily Mail.

Fiica Madonnei îi calcă pe urme

Lourdes Leon este model și cântăreață. Ea a urmat cursurile Școlii de Muzică, Teatru și Dans de la Universitatea din Michigan din 2014 până în 2018. Cariera muzicală și-a lansat-o în august 2022, sub numele ei de Lolahol. Cariera muzicală a fiicei Madonnei este abia la început. Lourdes Leon a lansat primul single, Lock & Key, în august, anul trecut, iar piesa a ajuns un hit în cluburi. Următoarea piesă, Contradiction, lansată în noiembrie, a venit cu un ton mult mai lent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOLAHOL DAILY (@lourdesleondaily)

Este interesant de văzut de ce Lourdes Leon vrea să facă muzică. Ea a vorbit într-un interviu Vogue despre modul în care alții o percep ca fiică a Madonnei. „Oamenii cred că sunt acest copil bogat fără talent, căruia i s-a dat totul, dar nu sunt”, a dezvăluit ea, adăugând că și-a plătit ea însăși cursurile la facultate, neașteptând ca mama sa celebră să facă asta. A fost, și atunci, o declarație de „independență” din partea tinerei.

Lourdes este sora mai mare

Tânăra este cel mai mare copil al Madonnei. În vârstă de 65 de ani, „regina muzicii pop” este mamă pentru patru fiice și doi fii. Lourdes a venit pe lume în timpul relației Madonnei cu Carlos Leon, cu care s-a întâlnit timp de trei ani în anii ’90.

Familia Madonnei numără șase copii: doi naturali, frații mai mari, și patru adoptați

Al doilea copil e fiul, Rocco Ritchie, în vârstă de 23 de ani, pe care l-a conceput împreună cu fostul soț, Guy Ritchie, în 2000. Fostul cuplu a fost căsătorit timp de opt ani înainte de divorțul din 2008. Mai târziu, Madonna și-a adoptat fiul David Banda, în vârstă de 19 ani, și pe cele trei fiice ale ei – Mercy James, în vârstă de 18 ani, precum și pe gemenele Stelle și Estere Ciccone, ambele în vârstă de 12 ani.

Mama Madonna se pregătește de turneu

Recent, Madonna a revenit la repetiții pentru viitorul ei turneu mondial, Celebration, care urmează să îi celebreze întreaga carieră fulminantă. Turneul a fost anunțat în ianuarie. În timpul verii, Madonna a suferit o „infecție bacteriană gravă”, care a dus-o la spital și a făcut ca familia să „se pregătească pentru ce e mai rău”.

Chiar dacă are 65 de ani, Madonna nu are nicio jenă să se arate fanilor cât mai dezbrăcată, în postările de pe rețelele sociale

Însănătoșită, Madonna își va începe turneul la Londra, urmând să susțină concerte la Copenhaga, Barcelona, Paris, Milano și în multe alte orașe. „Sunt încântată să explorez cât mai multe melodii posibil, în speranța de a oferi fanilor mei spectacolul pe care l-au așteptat”, a spus ea într-un comunicat de presă la acea vreme.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre