Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Rocsanei Marcu, atacată în Londra de un grup de indivizi. Vedeta s-a bătut cu ei parte în parte

Fiica Rocsanei Marcu, atacată în Londra de un grup de indivizi. Vedeta s-a bătut cu ei parte în parte
Vedetă în România, agent imobiliar în Dubai, Rocsana Marcu a trecut prin momente grele. A povestit totul în ediția de vineri a emisiunii „Exclusiv VIP” prezentată de Cristi Brancu cum s-a bătut cu niște indivizi.

Rocsana Marcu a lăsat România pentru străinătate și se descurcă foarte bine în Dubai ca și agent imobiliar. Vedeta nu a fost însă scutită de probleme la Londra și s-a bătut cu indivizi care vroiau să-i prăduiască copilul.

„Vin agenții lângă tine, vin prin spate și se uită în telefonul tău ca să vadă cui scrii”

Rocsanei Marcu îi place la nebunie în Dubai, iar meseria de agent imobiliar i-a venit ca o mănușă. De altfel, cei care o cunosc știu că și în România, când era vedetă, mai vindea ocazional câte o casă „ca să o duc și mai bine decât din cât câștigam în televiziune”. Și chiar dacă e plecată de multă vreme din România, recunoaște că „mai vând și acum case în Pipera”. Rocsana a povestit că în Dubai sunt „în jur de 35.000 de agenți imobiliari”, iar acest lucru „îmi place la nebunie”, deși competiția e foarte mare.

„Cea mai mare tranzacție a mea a fost un etaj întreg și a fost de cinci milioane de euro”

Și pentru că lucrează direct cu dezvoltatorii din Dubai, a făcut și o tranzacție pe cinste. „Ești la un eveniment, vin agenții lângă tine, vin prin spate și se uită în telefonul tău ca să vadă cui scrii, să îți fure numărul de telefon al clientului. Nu ai văzut așa ceva! (…) Eu lucrez direct cu dezvoltatorii din Dubai. Cea mai mare tranzacție a mea: un etaj întreg și a fost 5 milioane de euro.” , a povestit vedeta.

„Când stai cu fata în telefon și îți spune că o urmărește cineva…. Am chemat poliția, a venit după 40 de minute”

Vedeta a povestit însă că au fost și momente grele, însă femeie hotărâtă care nu se sperie de nimic, a reușit să facă față situației foarte bine. Rocsana a mărturisit că a părăsit Londra, după ce fetele ei au început să nu mai fie în siguranță. Ea a trecut printr-un moment complicat când una dintre fete i-a spus că o urmărește cineva.

Pentru că poliția chemată a venit după 40 de minute, vedeta spune că s-a bătut parte în parte cu răufăcătorii. „Trebuia să mă duc mai devreme să le iau de la școală, ca să nu se întâmple ceva. (…) Când stai cu fata în telefon și îți spune că o urmărește cineva…. Am chemat poliția, a venit după 40 de minute, a trebuit să ma bat cu urmăritorii în benzinărie. Am dat, am și luat. (…) M-a ținut Dumnezeu să nu intru cu mașina în ei, să fac crimă. Ei voiau să fure ghiozdanul.

Rocsana Marcu despre viața în Dubai ca agent imobiliar și o cerere în căsătorie. Sursă foto: instagram

„A venit poliția și mi-a zis să nu mai dau în el, că ajung la pușcărie”

„Unul stătea cu cagula pe față în benzinărie. Știam de la fata mea că cel care stă afară are cuțit în mână. Eram cu cea mică în mașină. I-am spus să stea cu poliția în telefon. I-am zis celei mici să blocheze ușile la mașină. M-am dat jos, m-am dus liniștită, să nu dau de bănuit, am sărit la gâtul lui”, a spus vedeta.

A ieșit o bătaie în toată regula, iar când poliția a venit i-a spus că dacă îl mai lovește pe hoț, va ajunge la închisoare. În Dubai însă e foarte liniștită, pentru că poate lăsa copiii singuri pe stradă, convinsă că nu se întâmplă nimic.

„Te-am căutat pe net, știu totul despre tine”

Vedeta i-a povestit totodată lui Cristi Brancu și cum a fost cerută în căsătorie. Amorezul a fost un client, localnic, care după ce a cumpărat o casă de la Rocsana a invitat-o la cină și i-a oferit un inel. „Am crezut că vrea să îmi dea un cadou că i-am vândut casa. Îmi dă inelul și zic: «Pentru ce este acest inel ?» «Pentru tine, că îmi place  foarte mult de tine.

Te-am căutat pe Net, știu totul despre tine. Am pus-o pe secretara mea să afle tot, știu tot istoricul tău, despre familia ta. Eu deja mă panicasem. «Și vreau să ne căsătorim, că ești exact ceea ce îmi doresc eu. Ești mamă singură. Ești stilul meu”, a povestit vedeta.

„Hai să îți explic: la noi, în România, un inel înseamnă foarte mult și trebuie să ai o relație de minimum 5-10 ani”

Pusă într-o asemenea situație și cunoscând faptul că localnicii trebuie respectați, Rocsana s-a gândit că cel mai potrivit este să fie cât mai elegantă în exprimare. Ea i-a spus îndrăgostitului să-și ia inelul înapoi, explicându-i că „la noi, în România, un inel înseamnă foarte mult și trebuie să ai o relație de minimum 5 – 10 ani. În plus, eu sunt măritată. Uite, vezi tu inelul ăsta?”. În acel moment, bărbatul a dat un pas înapoi și i-a propus Rocsanei să rămână cunoștințe.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre