Simona Ionescu / Redactor Șef

Final de căsătorie. Ben Affleck și Jeniffer Lopez nu rezistă mai mult de doi ani împreună

Final de căsătorie. Ben Affleck și Jeniffer Lopez nu rezistă mai mult de doi ani împreună
Prietenii lui Jennifer Lopez au sugerat că actrița trebuie „să se uite în interiorul ei” după ce a intentat divorț de Ben Affleck, punând capăt celei de-a patra căsătorii. Cei doi nu rezistă mai mult de doi ani împreună și au demonstrat acest lucru.

O sursă apropiată vedetei a declarat pentru DailyMail.com că cei apropiați lui Lopez s-au săturat de viața ei amoroasă haotică. Jennifer Lopez a depus marți cerere de divorț fără avocat, la a doua aniversare a nunții. Și prima dată Jennifer și Ben Affleck s-au despărțit tot după doi ani de relație.

Dragostea durează doar doi ani

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit prima dată în anul 2001, în noiembrie 2002 s-au logodit, iar în septembrie 2003 au amânat nunta. Se pare că în cazul lor, dragostea durează doar doi ani…

„După patru căsnicii eșuate, prietenii ei simt că ar trebui să se uite în interior și să se concentreze pe ea însăși în loc de ceea ce vor alții să fie și să-și dea seama în sfârșit cine este și ce vrea de la viitorul ei”, a mărturisit o sursă pentru Daily Mail.

Jennifer Lopez a depus marți cererea de divorț fără avocat, chiar în ziua în care împlineau doi ani de la aniversarea nunții uimitoare. Cântăreața a indicat 26 aprilie anul acesta ca dată a separării.

„A spus că s-a săturat să fie umilită de Ben și a așteptat până la aniversarea de doi ani pentru că a vrut să înțepe”

Sursa susține că „Jennifer a spus că s-a săturat să fie umilită de Ben și a așteptat până la aniversarea de doi ani pentru că a vrut să înțepe. Dar nu l-a înțepat. El a lăsat-o să aibă parte de asta pentru ca ea să nu pară personajul negativ”.

Cei cinci copii au cuplului au fost foarte apropiați și au petrecut împreună momente frumoase, după ce părinții lor au reluat relația în 2021. Potrivit unor surse citate de People, Jennifer ar fi amânat divorțul, tocmai pentru că nu știa cum vor reacționa copiii când vor afla de despărțire.

„Ea a știut că urmau să-și unească familiile. Din acest motiv nu a acceptat ușor că s-a terminat”. Din fericire, se pare că aceștia au înțeles că Jennifer și Ben nu pot trăi împreună și au acceptat situația.

În timpul căsniciei cu Ben,  Jennifer a realizat patru filme

Jennifer Lopez și Ben Affleck, alături de câțiva dintre copii, la plimbare prin Los Angeles

În lipsa unui contract prenupțial, câștigurile lor individuale din ultimii doi ani, fie că provin din proiecte cinematografice sau din contracte cu mărci importante, ar fi proprietate comună. Jennifer, care are o avere netă de 400 de milioane de dolari, a realizat patru filme de când s-a căsătorit cu Ben.

Inclusiv proiectul ei autofinanțat de 20 de milioane de dolari „This Is Me… Now: A Love Story”, care vorbește despre idila reaprinsă a cuplului. În 2023, și-a lansat linia de cocktailuri Delola și urma să pornească într-un turneu mondial în sprijinul ultimului ei album „This Is Me…”. Now”. Dar a fost anulat cu câteva săptămâni înainte de start pentru a se putea «concentra» asupra familiei.

Jennifer nu solicită pensie alimentară

Ben, câștigătorul premiului Oscar, care are o avere netă de 150 de milioane de dolari, a jucat recent în filmele Air (2023) și Hypnotic (2023). De asemenea, el a încheiat recent producția unei continuări a filmului „The Accountant” din 2016.

Pentru a complica și mai mult lucrurile, Jennifer și Ben au lucrat la viitorul film, „Unstoppable”.  În timp ce Affleck produce proiectul alături de Matt Damon, Lopez se numără printre vedetele filmului. Potrivit TMZ, Jennifer nu solicită pensie alimentară.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre