Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Anamariei Prodan, Bebeto, răsfăț ca la salon. Afacerista s-a întrecut pe sine

Fiul Anamariei Prodan, Bebeto, răsfăț ca la salon. Afacerista s-a întrecut pe sine
În plin proces de divorț, Anamaria Prodan are mare grijă de imaginea ei, dar și a băiatului pe care-l are cu Laurențiu Reghecampf.

În timp ce Laurențiu Reghecampf aruncă cu noroi în stânga și în dreapta, Anamaria Prodan își vede de ale ei.

Fiul Anamariei Prodan, Bebeto, răsfăț ca la salon. Afacerista s-a întrecut pe sine

Anamaria Prodan face tot ce poate ca să-și vadă familia și copiii fericiți. Recent, ea le-a arătat tuturor cum își răsfață băiatul. Bebeto apare cu capul în brațele mamei sale, care, extrem de fericită, are grijă să-i facă un masaj facial așa cum scrie la carte.

Anamaria Prodan și-a făcut o nouă intervenție estetică

La rândul ei, Anamaria Prodan a optat recent pentru o intervenție noninvazivă. Afacerista a ales să-și micropigmenteze sprâncenele, iar rezultatul este unul excelent. „Sunt superbe! Îmi plac la nebunie. De trei minute am terminat și arată superb!”, a spus vedeta, lângă o fotografie.

De altfel și reprezentanții salonului la care Anamaria Prodan a apelat a avut grijă să facă o postare în care i-a mulțumit vedetei pentru că a apelat la serviciile lor.

„Micropigmentare Powder Effect pentru frumoasa Anamaria Prodan!!! Suntem recunoscători că ne-a ales să avem grijă de sprâncenele ei și îi mulțumim pentru încredere! Fotografia este realizată imediat după procedură, când sprâncenele sunt inflamate și intense. După vindecare, acestea vor avea un aspect mult mai natural!”, au scris aceștia în mediul online.

Și-a depășit teama de ace

Odată cu retușul sprâncenelor, afacerista a reușit să scape și o mare frică a ei, cea de ace.  „Îmi e frică de ace. Nu îmi fac nimic la față. Cineva îmi face conturing și vitamine. Atât. Sunt fericită acum cu înfățișarea mea. Nu simt nevoia să schimb nimic. Când simt că trebuie adăugat sau scos ceva, fac instant. Trebuie tu cu tine să trăiești bine”, a declarat blonda în 2020, pentru Ciao. Anamaria a avut și implanturi mamare, dar le-a scos în anul 2015, pentru că a avut probleme cu spatele.

Sursă foto: instagram, tik tok

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre