Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul celebrului Liviu Vasilică, probleme mari de sănătate. Nu poate onora evenimentele

Fiul celebrului Liviu Vasilică, probleme mari de sănătate. Nu poate onora evenimentele
În ultima perioadă, Florin Vasilică, fiul celebrului cântăreț nu a mai apărut și toată lumea s-a întrebat ce se întâmplă cu el.

A trecut printr-o perioadă groaznică, dar speră că lucrurile vor reveni la normal. Florin Vasilică face destăinuiri șocante.

Fiul celebrului Liviu Vasilică, probleme mari de sănătate. Nu poate onora evenimentele

În ultima vreme, Florin Vasilică s-a confruntat cu probleme mari de sănătate, acesta fiind motivul pentru care fiul celebrului Liviu Vasilică nu a mai apărut pe micile ecrane. Acesta a povestit pentru Antena Stars prin ce greutăți a trecut și speră că acum lucrurile s-au mai liniștit. Cântărețul e bucuros că familia l-a ajutat să treacă peste tot ce a fost mai rău. Artistul a făcut nu mai puțin de patru operații din cauza durerilor cărora nu le mai putea face față.

„Am niște inflamații ale articulațiilor șoldurilor”

”Am trecut prin 4 operații în zona cervicală, operații minim invazive, dar sunt intervenții propriu-zise. La cervicală am rezolvat, la lombară problemele au fost puțin mai complicate. Se pare că nu de la coloană aveam eu durerile pe care le aveam, practic am niște inflamații ale articulațiilor șoldurilor.

Aveam și probleme la coloană, dar nu de acolo mi se generau mie problemele. Aveam niște probleme, le-am rezolvat. Țin să precizez faptul că noi ne-am văzut prin Skype, de câteva ori, pentru că eu am făcut pauză, cam un an de zile. Problemele de sănătate mi-au deschis puțin ochii, eu înainte funcționam extrem de haotic.”, a spus artistul.

„Am o greutate în mers, de acolo mi se trag toate aceste lucruri”

Chiar dacă este mult mai bine ca înainte, Florin se confruntă încă cu o greutate în mers și uneori îi este foarte greu să-și onoreze evenimentele. Mai mult, s-a îngrășat și 20 de kilograme, iar acest lucru îl deranjează extrem de mult. ”De când fac tratamentul pe care îl fac, durerile mai revin. Am o greutate în mers, de acolo mi se trag toate aceste lucruri.

Am avut zile, până să descopăr de la ce sunt problemele, îmi puneam speranțele în fiecare intervenție, credeam că se rezolvă. Intervențiile au fost reușite, dar în zona lombară, durerile pe care le simțeam nu erau de acolo. M-am și îngrășat 20 de kilograme. Au fost zile când efectiv ajunsesem la disperare. Eram într-o depresie totală pentru că nu reușeam să rezolv nicăieri, să găsesc un răspuns. Mergeam de la un medic la altul”, a afirmat Florin Vasilică.

Sursă foto: cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre