Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Clejanilor se întoarce pe rețelele de socializare la rugămintea internauților. A pus însă condiții

Fiul Clejanilor se întoarce pe rețelele de socializare la rugămintea internauților. A pus însă condiții
O perioadă s-a retras în carapacea lui, dar fiul Clejanilor, cunoscut ca și Don Mofturosul s-a reîntors la ce știe să facă cel mai bine.

S-a săturat să i se spună Fulgy, așa că a ales să se numească Don Moft. S-a plictisit apoi și de acest nume și s-a oprit la Don Mofturosul. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani vrea acum să fie din nou în top.

Fiul Clejanilor se întoarce pe rețelele de socializare la rugămintea internauților. A pus însă condiții

Fulgy și-a revenit și își dorește să facă iar spectacol. Recent, el a făcut un film pe contul său de socializare în care le-a spus fanilor săi că le respectă dorința și va reveni pe conturile de socializare. Dar există și unele lucruri care trebuie făcute pentru ca totul să iasă ca la carte.

“Prima ar fi să ajungă contul meu de Instagram, Don Mofturosul, la 100.000 de urmăritori”

“Bună ziua, oameni buni, doamnelor și domnilor. Situația stă în felul următor. Am primit foarte multe mesaje în care oamenii spun să mă apuc de meciuri pe Tik Tok, să fac live-uri, etc.

Sunt de acord, dar cu două condiții. Prima ar fi să ajungă contul meu de Instagram, Don Mofturosul, la 100.000 de urmăritori. Pentru că pe cel mare l-am pierdut. Și, de asemenea, aici, pe Tik Tok, să ne strângem 500.000. Poate nu dai follow”, au fost cuvintele tânărului.

Arestat la domiciliu anul trecut

În 2021, Fulgy s-a crezut invincibil așa că a reușit să-i surprindă pe toți cu acțiunile sale iresponsabile. După ce a lovit un jurnalist cu pumnul, ba i-a furat și telefonul, Fulgy și-a primit pedeapsa. A stat în arest la domiciliu timp de 30 de zile. Sursele spun că acesta nu a vrut să petreacă această lună acasă, la părinți, ci într-un alt apartament.

Și nu a suferit deloc, pentru că a fost vizitat de prieteni, a cântat alături de aceștia și a postat totul pe rețeaua de socializare. Tot în trecut acesta a făcut un adevărat circ la mall, apoi a ajuns chiar să-și amenințe cu moartea propria soră.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre