Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Corneliei Catanga, decizie radicală din cauza suferinței după pierderea mamei. Tânărul a fost de neclintit

Fiul Corneliei Catanga, decizie radicală din cauza suferinței după pierderea mamei. Tânărul a fost de neclintit
Alexandru, fiul Corneliei Catanga și Aurel Pădureanu suferă și acum cumplit după decesul celebrei cântărețe.

Viața merge înainte, indiferent prin ce greutăți, iar Alexandru Pădureanu, în vârstă de 30 de ani se va căsători civil în scurt timp.

Tânărul își unește destinul cu cel al iubite sale, Alina, care este cetățean german. Alexandru, care a împlinit acum câteva zile 30 de ani, a optat pentru cununia civilă, dar sub nicio formă nu vrea să facă și petrecere. Evenimentul va avea loc în câteva săptămâni.

Motivul, după cum a povestit tatăl său, Aurel Pădureanu, ar fi lipsa banilor. „Va avea loc doar cununia, fără petrecere de nuntă, fără nimic. Alex nu vrea să facă petrecere. Merg doar la Primărie și atât. Mai este puțin până se vor cununa. Va fi în București cununia, chiar dacă ea este cetățean american”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Fanatik.

Pe atunci, erau o familie fericită. Durerea pierderii Corneliei Catanga nu s-a stins…

„El nu cântă manele și dacă nu ești un nume mare, nu câștigi”

Fostul soț al Corneliei Catanga spune că, din nefericire, Alexandru a ales să trăiască și să muncească în America unde e apreciat. „În România, din nefericire, cine nu cântă manele, nu câștigă bani”, e de oprere celebrul artist.

„Alexandru nu vrea să plece fără mine în America. Eu nu știu cum o să mă descurc acolo. Viața nu este mai grea acolo pentru că acolo te ajută mai mult statul. Americanii au mai multă grijă de cetățenii lor. Nu ca la noi când te bombardează băncile.

Alexandru ar fi vrut și el să rămână aici, dar nu ai ce face în România cu meseria lui. El nu cântă manele și dacă nu ești un nume mare, nu câștigi. Nu câștigă mult aici.

„În România se promovează non-valorile, nu cultura”

Alexandru este un pianist de talie internațională, dar în România nu este luat în seamă. În România se promovează non-valorile, nu cultura. Eu spun că acesta este motivul pentru care Alexandru a decis să plece din România. Dacă ar fi fost apreciat, nu ar fi plecat. Noi avem cea mai frumoasă țară din lume.

Eu am fost de multe ori plecat din țară când trăia Cornelia, dar ca în România nu-i niciunde. Toți se întorc după un timp în România. Și ziua de naștere a petrecut-o aici. Băiatul meu a împlinit pe 2 iulie frumoasa vârstă de 30 de ani. Am sărbătorit la un pub în București unde se cântă muzică jazz” , a mai spus Aurel Pădureanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre