Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Gabrielei Firea a fost operat. Ministrul a urnit o armată de medici

Fiul Gabrielei Firea a fost operat. Ministrul a urnit o armată de medici
Gabriela Firea se afla la al doilea mariaj, alături de primarul orașului Voluntari, Florin Pandele și se bucură de o familie mare și frumoasă. Fostul primar general al capitalei este o mamă implicată.

Gabriela Firea s-a căsătorit cu Florin Pandele, primarul orasului Voluntari, în septembrie 2010, la aproape un an de zile dupa decesul primul ei soț, Rasvan Firea, alături de care avusese o casnicie de 17 ani.

Din prima sa căsnicie, Gabriela Firea are un fiu, Tudor Ștefan, în vârstă de 26 de ani. Cel de-al doilea mariaj, alături de Florin Pandele, i-a adus Gabrielei Firea încă doi băieți. Este vorba de primul născut, David Petru, în vârstă de 9 ani, și de mezinul familiei, Zian-Mihail, în vârstă de șase ani.

Cel mic i-a creat mari probleme mamei sale, în ultima perioadă. Acesta a fost foarte des bolnăvior, astfel că Gabriela Firea a decis să ia măsuri. Volubilă și deschisă, ea a povestit despre ce este vorba, într-o postare pe contul ei de Facebook. Totodată, a realizat o adevărată ședință foto cu fiul ei cel  mic la spital.

Ce s-a întâmplat la spital cu Zian, mezinul Gabrielei Firea

„Copil însănătoșit, părinți liniștiți! Suntem recunoscători doamnei Doctor Diana Ionescu, de la Spitalul de copii Victor Gomoiu, pentru reușita intervenției chirurgicale de extracție a polipilor lui Zian. Ne chinuiam de câțiva ani cu “răceli” repetate, otite, probleme cu sinusurile. Ne-am luat inima în dinți și am mers la sigur către reușită cu extraordinarul medic Diana Ionescu. Multumiri din suflet, de asemenea, domnului doctor anestezist Cristian Staicu.

Profesionalismul și omenia sa ne-au ajutat să trecem mai ușor peste emoții. O reverență deosebită și pentru doamna doctor gastro-enterolog Iulia Tincu, cea care ne-a ajutat mereu să depășim momente mai dificile. O caldă îmbrățișare și mulțumiri întregului personal de la Spitalul Gomoiu : medici, asistente, infirmiere. Sunteti minunați! Vă felicit pentru cât de mult suflet puneți în tratarea fiecărui copil”, a scris fostul primar al Capitalei pe rețeaua socială.

Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre