Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Adrian Enache și-a scos iubita în lume. A spart gheața la aniversarea artistului de la Sala Dalles

Fiul lui Adrian Enache și-a scos iubita în lume. A spart gheața la aniversarea artistului de la Sala Dalles
12 iunie a fost o zi pe care Adrian Enache nu o va uita niciodată. Și-a aniversat ziua de naștere pe scena Sălii Dalles, alături de cei mai buni prieteni și familia.

Adrian Enache e un tată fericit și un artist care le pregătește surprize mari fanilor. De ziua de naștere însă a fost copleșit de emoții, mai ales că pe scenă a urcat nu doar Diana, celebra lui fiică, ci și fiul, David.

„Am oferit flori din Olanda tuturor invitaților din sală”

Adrian Enache concert Sala Dalles

Ideea ca ziua lui Adrian Enache să aibă loc pe scena Sălii Dalles, unde artistul să facă un concert de zile mari alături de alte nume celebre i-a aparținut parteneri sale de viață, prezentatoarea Iuliana Marciuc. „Suntem bucuroși că i-am făcut acest cadou, a fost ideea mea și mă felicit pentru ea. Și am de gând să fac o tradiție din ziua lui la Sala Dalles. Dimineața nu s-a putut concentra. Am oferit flori din Olanda pentru toată lumea din sală”, a declarat Iuliana Marciuc.

David va pleca în străinătate alături de prietena lui din copilărie

Fiul artistului plecă din țară la studii

David, fiul lui Adrian Enache a fost și el în centrul atenției. Tânărul care arată foarte bine a venit însoțit de iubita sa, fiind prima dată când acesta o arată întregii țări. Mai, în glumă, mai în serios, sora Diana Enache a mărturisit că fratele său nu trebuie „să se ia după mine pentru că sunt critică și e posibil să rămân fără cumnată. Important e să fie pregătit pentru viața asta”.

„Și ea a ales aceeași facultate

Pe 1 iulie David va începe examenele pentru Bacalaureat, apoi urmează să înceapă să se gândească la plecarea peste hotare. „Încă nu mă gndesc la plecare, încerc să mă bucur de timpul pe care îl mai am în țară. Abia din august o să mă gândesc că sunt departe de ai mei, sper că o să fie bine, nu știu acum, vom vedea dacă am făcut alegerea potrivită”, s-a destăinuit tânărul.

Iuliana Marciuc a mărturisit că nu va merge și iubita lui în străinătate, la studii, dar va pleca cu prietena din copilărie. „Din clasa a 8-a sunt prieteni, sunt ca frații și ea a ales aceeași facultate și pleacă împreună pentru a ne fi tuturor mai ușor”, a mai spus prezentatoarea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre