Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Gabriel Oprea s-a cununat în celebra sufragerie. Socrul mare era în papuci

Fiul lui Gabriel Oprea s-a cununat în celebra sufragerie. Socrul mare era în papuci
Fiul fostului vicepremier Gabriel Oprea s-a cununat religios pe 30 iunie, după ce în noiembrie anul trecut s-a căsătorit la starea civilă cu Davida. Ceremonia a avut loc în celebra sufragerie a fostului ministru. La eveniment, socrul mare a purtat papuci din plastic.

Eveniment monden în plină pandemie! Gabriel Oprea Jr. (23 de ani) s-a cununat religios cu Davida, pe 30 iunie, cu care se căsătorise civil în noiembrie 2019. Ceremonia a avut loc în celebra suflagerie a politicianului. La eveniment, socrul mare a purtat papuci din plastic.

Fiul lui Gabriel Oprea s-a cununat religios

Vestea că Gabriel Oprea Jr. s-a însurat în noiembrie 2019 i-a uimit pe mulţi, mai ales că relaţia lui cu Davida nu dura de mult timp. Ba chiar în urmă cu câteva luni, Gabriel Oprea Jr. a avut o relaţie de scurtă durată cu Daniela Crudu. De asemenea, despre Gabriel Oprea Jr. se ştie că s-a iubit timp de doi ani cu o studentă la ASE.

În plină pandemie, ceremonia religioasă  avut loc în celeebra suflagerie a lui Gabriel Oprea, unde pe 6 decembrie 2009, în ziua celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale de atunci,  s-au adunat George Maior (fostul director SRI), Florian Coldea (prim-adjunctul lui George Maior), Vasile Dîncu (fost vicepremier în guvernul tehnocrat), Laura Codruța Kovesi (fosta șefă DNA), Neculai Onțanu (fost primar sectorul 2) și Anghel Iordănescu. Dezvăluirea acesti întâlniri a devenit celebră și a iscat un scandal uriaș.

Cine este soția lui Gabriel Oprea Jr.

Fiul fostului vicepremier Gabriel Oprea a făcut nunta cu aleasa inimii lui, Davida, în celebra sufragerie a tatălui său, acolo unde s-au pus la cale alegerile prezidenţiale din 2009.

Gabriel Oprea Jr. și Davida s-au căsătorit religios marţi, 30 iunie, respectând toate regulile din perioada pandemiei. La ceremonie au participat doar familiile celor doi, astfel că 12 persoane au fost la eveniment, cu tot cu preot.

Nunta a avut loc marţi, 30 iunie, pe proprietatea din Snagov a fostului ministru de interne Gabriel Oprea, şi vine la mai bine de jumătate de an de când Oprea Junior şi Davida au spus da în faţa ofiţerului stării civile, mai exact noiembrie 2019.

După cum se poate observa în imagini, cei doi s-au cununat religios în sufragerie, într-un cadru restrâns. Atât mirele, cât și socrul mare au  purtat ținute lejere. Juniorul nu a avut costum, ci a fost îmbrăcat cu tricou și cămașă cu mânecile suflecate (în București au fost 32 de grade), iar socrul mare, fostul ministru și vicepremier Gabriel Oprea, a purtat o cămasă ”cu burtă” și papuci din plastic.

Davida Elena Androne este fiica unui moșier foarte bogat din România. La cununia civilă, tânăra a ales o rochie lungă, albă, mulată, care i-a scos în evidenţă formele voluptoase. Pantofi transparenţi şi accesoriul de pe cap au completat perfect ţinuta purtată într-una din cele mai importante zile din viaţa ei.

Cine este Gabriel Oprea Jr.

  • Gabriel Oprea Jr., f iul fostului vicepremier, era un cunoscut în cercurile mondene din București pentru prezentările de modă ca manechin al creatoarei de modă Adina Buzatu, dar și pentru aparițiile în cluburile de lux.
  • În vârstă de 23 de ani, Gabriel Oprea jr. a fost student la o facultate a Universității Româno-Americane.
  • Gabriel Oprea jr. a primit cadou de la tatăl său la împlinirea vârstei de 19 ani un autoturism Audi S7 Matrix de de 100.000 de euro, automobil cu care tânărul posta fotografii pe contul său de Instagram.
  • În 2015, proaspăt student, Gabriel Oprea jr. a intrat și în politică, fiind instalat de tatăl său la șefia organizației de tineret din Sectorul 1 al UNPR, partid condus de Gabriel Oprea.
  • Gabriel Marin Oprea a primit de la tatăl său, prin donație, o vilă din cartierul Cotroceni, conform declarațiilor de avere ale fostului vicepremier.
  • Donația a avut loc înainte ca procurorii DNA să instituie sechestrele asigurătorii în vederea recuperării pagubelor din dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină. Gabriel Oprea a cumpărat vila pe 24 aprilie 2006, de la antrenorul de fotbal Ioan Andone, cu 450.000 de euro. A extins-o între timp.

Gabriel Oprea, scandalul Bogdan Gigină

Pe 20 octombrie, s-au împlinit patru ani de la moartea lui Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani), poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei care a căzut cu motocicleta într-o groapă săpată în mijlocul drumului, pe strada Ştirbei Vodă din Bucureşti. Făcea parte din coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

Inițial, procurorii au spus că vina pentru acest accident o poartă fostul vicepremier Gabriel Oprea şi administratorul firmei care a săpat groapa şi nu a semnalizat-o bine. Averile lor au fost puse sub sechestru. Cum părinţii lui Bogdan Cosmin Gigină cer daune de milioane de euro, procurorii au pus sechestru şi pe bunurile pe care Gabriel Oprea le-a donat copiilor.  Cu ocazia alegerilor din mai 2019, fostul ministru de interne, Gabriel Oprea a susținut că, în acest caz, a primit de la instanţă o hotărâre definitivă şi irevocabilă conform căreia este nevinovat. Însă, Tribunalul Bucureşti a dispus luni, 2 decembrie 2019, începerea judecăţii pe fond în dosarul în care fostul ministru de Interne Gabriel Oprea este acuzat de ucidere din culpă în legătură cu accidentul rutier care a dus la decesul poliţistului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre