Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Goldie Hawn e pus pe dezvăluiri. A recunoscut ce i-a făcut soției înainte de nuntă

Fiul lui Goldie Hawn e pus pe dezvăluiri. A recunoscut ce i-a făcut soției înainte de nuntă
Fiul lui Goldie Hawn și totodată fratele actriței Kate Hudson se ține în ultima vreme de tot felul de dezvăluiri. După ce a povestit că a fost traumatizat de faptul că mama sa avea iubiți care nu îi plăceau, Oliver Hudson a revenit cu o nouă mărturisire, care o vizează de această dată pe soția sa.

Oliver Hudson, fiul lui Goldie Hawn, este căsătorit cu Erinn Bartlett din 2006. Recent, actorul a făcut o serie de dezvăluiri despre relația cu mama și tatăl său, după ce s-a apucat de terapie cu scopul de a-și vindeca traumele din copilărie și nu numai. Mai exact, actorul a povestit că nu îi plăceau iubiții lui Goldie Hawn, iar aceasta nu era atât de prezentă în viața sa precum și-ar fi dorit. 

Oliver Hudson și Erinn Bartlett sunt căsătoriți din 2006 și au împreună 3 copii
Sursa foto: TMZ

În cadrul podcast-ului surorii sale, Kate Hudson, Oliver a dezvăluit că a comis o mare greșeală față de cea care îi este soție din 2006 și cu care are trei copii: doi fii, născuți în 2007 și 2010 și o fiică născută în 2013. 

Oliver Hudson și-a înșelat soția chiar înainte de nuntă 

În cadrul podcast-ului, actorul a recunoscut că și-a înșelat soția, pe Erinn, chiar înainte să aibă loc nunta: „Și când m-am logodit, ceva s-a întâmplat psihologic, și am intrat într-un vârtej, și am fost infidel, și am înșelat, și am fost nebun. I-am spus totul pentru că nu puteam să trăiesc cu mine însumi și să mă căsătoresc și să fiu căsătorit și să am copii cu această greutate.”

Oliver a înșelat-o pe Erinn înainte de nuntă
Sursa foto: Pinterest

„Nu sunt sigur că am multe regrete pentru că, dacă nu, a fost o alegere pe care am făcut-o, fie că a fost una pozitivă sau una negativă. Și am făcut unele alegeri groaznice, groaznice în viața mea în general”, a spus Hudson, referindu-se la infidelitatea sa. 

”Ai crede că regret”

Cu toată că recunoaște că a comis o greșeală, iar soția sa a avut de suferit, actorul nu regretă decizia luată, căci l-a ajutat să fie cine este astăzi, spune el. 

Fiul lui Goldie Hawn spune că nu regretă alegerea făcută
Sursa foto: Instagram

„Ai crede că regret aceea decizie, dar nu știu unde sau cine aș fi dacă nu aș fi făcut acea alegere”, a încheiat Oliver, care a mai spus că mama sa, Goldie Hawn, l-a ajutat enorm în procesul său de vindecare și conștientizare. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre