Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Tom Hanks flirtează cu Adele pe Instagram

Fiul lui Tom Hanks flirtează cu Adele pe Instagram
Chet Hanks, fiul lui Tom Hanks, a distribuit pe rețelele de socializare un videoclip în care flirta cu Adele.

Chet, în vârstă de 30 de ani, a postat un mesaj video cochet destinat lui Adele, folosind un alt dialect, la doar câteva zile după ce cântăreața britanică a fost dur criticată pentru apropiere culturală.

Chet Hanks îi cântă lui Adele

Videoclipul îl arată pe Chet Hanks în mașina sa, cântând hit-ul lui Adele „Set Fire to the Rain”.

https://www.instagram.com/p/CEk8w7mJGq_/?igshid=shpd08dm4v5p

În patois, o limbă creolă bazată pe limba engleză, cu unele influențe din vestul Africii, care este de obicei folosită de poporul jamaican, Chet a complimentat costumul Adelei și coafura cu noduri bantu în cinstea carnavalului Notting Hill anulat. Vedeta a remarcat, de asemenea, noua siluetă a cântăreței.

Atât Chet, cât și Adele au fost acuzați că și-au însușit cultura de culoare și cea caraibiană.

Adele acuzată de apropiere culturală

Adele a postat pe Instagram o imagine pentru a aduce un omagiu carnavalului Notting Hill, care a fost anulat anul acesta din cauza pandemiei. Carnavalul este menit să celebreze cultura caraibiană și are loc din anul 1966. Anul acesta, experiența a fost virtuală.

„Fericită pentru cum ar fi Notting Hill Carnival, iubita mea Londra 🇬🇧🇯🇲”, a scris Adele în descrierea fotografiei.

Cântăreața a îmbrăcat un sutien decorat cu steagul jamaican și și-a coafat părul în noduri bantu, o coafură tradițională africană. Imaginea a stârnit controverse în rândul fanilor care au spus că ținuta și coafura ei erau o însușire sau o apropiere culturală.

Chet Hanks criticat pentru că a folosit un accent jamaican

Chet a devenit viral în luna ianuarie după ce l-a felicitat pe celebrul său tată pentru că a acceptat Premiul Cecil B. DeMille la Globurile de Aur, în timp ce folosea dialectul patois.

În scurtul clip de covor roșu, vorbește cu un accent gros și le spune oamenilor să urmărească marele moment al tatălui său. Deși mama sa, Rita Wilson, a spus că a fost „poate cea mai bună glumă al nopții”, alții nu erau atât de siguri. Mulți dintre cei care au văzut videoclipul l-au acuzat de însușirea culturală a unui accent folosit de obicei de poporul jamaican.

Videoclipul a devenit rapid viral, determinându-l pe Chet să răspundă la comentariile de pe Instagram. Acesta a spus că i s-a părut întreaga reacție oarecum ridicolă. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre