Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul regretatului Cristian Țopescu a primit vestea cea mare. Basti, „creatorul de visuri”, e pe cai mari

Fiul regretatului Cristian Țopescu a primit vestea cea mare. Basti, „creatorul de visuri”, e pe cai mari
În această primăvară, Sebastian Țopescu, fiul lui Cristian Țopescu, a debutat la TVR cu emisiunea „Vis sau realitate”. Acum a primit o veste extraordinară.

De când a aflat această veste, fiul lui Cristian Țopescu e în culmea fericirii. Emisiunea pe care o moderează, „Vis sau realitate” va avea al doilea sezon.

A reușit să le demonstreze tuturor că este talentat și a primit vestea la care nici el nu s-ar fi așteptat. Basti, fiul lui Cristian Țopescu face al doilea sezon al emisiunii „Vis sau realitate”. Dar bomba abia acum vine: se mută în prime-time. Va începe luni, 23 octombrie, va fi difuzată în fiecare luni, începând cu ora 22.30 și va avea zece ediții. Prima invitată va fi îndrăgita actriță, Adriana Trandafir. În edițiile următoare, telespectatorii îi pot vedea pe Adina Buzatu, actorul Marius Florea Vizante și muzicianul Zoli Toth.

Creatorul de visuri

„Vestea a fost aflată în timp util, aş putea spune. Cum am primit vestea? Cu multă fericire, evident. Mă bucur că pot în continuare să fiu „creatorul de visuri”. Realizarea unui format de emisiune, precum orice altceva, necesită timp şi spaţiu să se dezvolte la adevăratul potenţial al acestuia.

„Iar ceea ce ne dorim pentru sezonul doi este ca acest program să atragă acelaşi public şi în prime-time”

Sunt foarte recunoscător că atât TVR, cât şi publicul au crezut în mine şi în acest proiect nou pentru piaţa media a României. (…) Emisiunea şi-a atins scopul în primul sezon, de a atrage public tânăr la TVR 1, dar şi la TVR International şi la TVR Moldova.

Sebastian Țopescu și-a împlinit visul. Foto: instagram

Iar ceea ce ne dorim pentru sezonul doi este ca acest program să atragă acelaşi public şi în prime-time. (…) vă pot spune că sezonul doi va avea îmbunătăţiri şi ajustări, pe care vă invit să le descoperiţi în episoadele care vor fi difuzate”, a declarat tânărul pentru paginademedia.ro.

„Sunt convins că următorii mei invitați vor surprinde”

Pentru sezonul care bate la ușă, Basti le promite telespectatorilor momente inedite alături de noii invitați, care îi vor surprinde pe toți românii. „Îmi doresc, în calitate de „creator de visuri”, să vă suprind şi pe voi cu alegerile de vedete din sezonul al doilea al emisiunii. Sunt convins că următorii mei invitaţi vor surprinde. Ce pot să vă spun cu siguranţă este că visurile sezonului doi sunt şi mai curajoase, emoţionale, inedite, iar, în unele cazuri, extreme.

„Instituţii de top din ţară, atât de stat, cat şi private, au venit în întâmpinarea noastră, pentru îndeplinirea visurilor”

Vom vedea vedetele devenind biochimişti, medici de prim ajutor, salvamontişti, chiar şi criminologi. Am fost foarte impresionat să văd că multe instituţii de top din ţară, atât de stat, cat şi private, au venit în întâmpinarea noastră, pentru îndeplinirea visurilor. Iar în perioada de preproducţie am fost surprinşi de multe cereri de asociere cu emisiunea noastră, cu formatul sau, cum îmi place să-l numesc, cu… „bebeluşul” meu. (…)”, a mai spus fiul lui Cristian Țopescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre