Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul unei vedete din sport a luat toate medaliile de aur de la campionatul național

Fiul unei vedete din sport a luat toate medaliile de aur de la campionatul național
Așa tată, așa fiu. În familia unui celebru sportiv din România se mănâncă gimnastică pe pâine. Ce a reușit micuțul unei vedete din sport.

La doar nouă ani, e pe culmile succesului. Ce performanță a reușit băiatul unei vedete din sport. E incredibil cât de talentat este!

Fiul unei vedete din sport a luat toate medaliile de aur de la campionatul național

Alex Urzică e surprinzător! Fiul marelui sportiv Marius Urzică a câștigat nu mai puțin de șase medalii de aur și astfel a devenit campion absolut la categoria sa de vârstă. Iar spectacolul făcut de acesta la Campionatul Național pentru juniori de la Lugoj nu va fi uitat mult timp.

„Sunt foarte fericit și sper ca la anul să fiu și mai bun ca anul acesta. Am cinci medalii la gât și mai am una în cameră care este tot de aur, de la individual compus”, a declarat Alexandru Urzică, campion național de juniori, nivel I.

A intrat pentru prima dată în sala de gimnastică la doar doi ani

Alex a descoperit gimnastica la doar doi ani, iar trei ani mai târziu a început cu adevărat antrenamentele. Și niciodată nu s-a plâns. „Mă antrenez câte cinci ore jumătate în fiecare zi! Faptul că părinții mei au fost în sală m-a ajutat mult, pentru că le-am auzit încurajările”, a declarat acesta. Ambițios din fire, acesta spune că își dorește să fie mai bun ca tatăl său. “Pot să devin mai bun ca el! Vreau să ajung la Olimpiadă, să iau toate medaliile cum le-am câștigat și la Campionatul Național”, e visul său.

L-a premiat pe cel mai vârstnic arbitru din gimnastica românească

Și dacă Marius Urzică este as la calul cu mânere, Alexandru are o altă probă preferată, solul. “Îmi place și calul, dar solul este pe primul loc la mine”, a mărturisit micul campion. La finalul concursului, Alex a avut parte și de un moment impresionant. Acesta l-a premiat pe cel mai în vârstă arbitru din gimnastica românească, Ștefan Hărgălaș. La rândul său, nea Titi, așa cum îl știe toată lumea, în vârstă de 88 de ani, a promis că și peste 12 ai va fi tot în sala de gimnastică.

Sursă foto: rador.ro, a1.ro

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre