Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Călinescu nu trăiește cu nostalgii. Pregătește o revenire bombă cu un mare proiect

Florin Călinescu nu trăiește cu nostalgii. Pregătește o revenire bombă cu un mare proiect
Nimeni nu știe ce a stat la baza deciziei lui Florin Călinescu de a spune adio televiziunii, dar actorul nu vrea să se întoarcă în fața camerelor.

Vedeta spune că e foarte fericit în acest moment în casa de la țară, dar asta nu înseamnă că stă degeaba, pentru că se muncește de zor la un proiect amplu în mediul online.

„Nu mi-e dor de televiziune, asta pot să vă spun. În acest moment, nu m-aș mai întoarce. Nu mă pot însă înfrunta cu viața, să știu ce se va întâmpla. Lumea mă cunoaște în general, se știe că ce spun așa e. Iar dacă eu am spus că nu mă interesează, nu cred că se mai gândește cineva să mă invite.

Nici măcar ca invitat nu mai am chef să mă duc. Nu mai am răbdare să fac parte din niște structuri hotărâte de alții. E posibil să mi fac propria televiziune, dar nu știu dacă e cazul, văd că pe internet se uită mai multă lume”, a mărturisit Florin Călinescu pentru Cancan.

„Se apropie momentul…”

Mediul online este tot ce are nevoie în acest moment Florin Călinescu pentru a se exprima așa cum doar el știe să o facă și știe că va da lovitura. „Se apropie momentul, pregătesc o revenire cu un proiect mare în mediul online. Pot spune că Cristofor Columb, după ce a făcut prima descoperire, a mai petrecut vreo 20 de ani până la a doua. Așa că, atunci când ai un ideal, un țel, un scop, un vis, nu contează timpul. (…)

Nu sunt genul de om să trăiesc cu nostalgii. Cel mai mult îmi place proiectul pe care-l fac în acel moment, doar prezentul.”, a mai spus vedeta. Pentru că e îndrăgostit de show-urile sale, mai în glumă, mai în serios, el s-a gândit ca atunci când simte că va veni sfârșitul, să facă „un show în care să mor în direct”.

„Am mai multe case în mai multe locuri”

Până atunci însă își trăiește viața la maxim și se mută dintr-o casă în alta, după cum îi dictează sufletul. Și se bucură de cele mai bune preparate culinare, la care spune că nu renunță decât dacă, vreodată, îi va spune medicul.   „Nu m-am mutat definitiv la țară.

Am o tactică, mi-am făcut niște locuri în care când mă plictisesc de condus mașina să mă opresc să stau câte o săptămână, am mai multe case în mai multe locuri, dar nu le popularizez. Am și la mare, dar nu la noi, dar și la munte. Peste tot. (…) Mă delectez în continuare cu ce m-am delectat de mic copil, de toate, fripturi, carne fiartă, spanac, leurdă”, a mai spus Florin.

„Am o cunoștință care e călugăr la Muntele Athos și mă cheamă acolo”

De Paște încă nu se știe ce va face, deși a primit mai multe invitații, una chiar și în Muntele Athos. „Mă tot cheamă prietenii, am o cunoștință care e călugăr la Muntele Athos și să merg acolo de Paște. Dar eu sunt mai păcătos, mă gândeam să nu le schimb regulile. Până la Paște, mai sunt însă și Floriile. Iar pe 29 aprilie e și ziua mea. E o lună grea”, susține simpaticul actor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre