Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Piersic se oferă să-i dea „meditații” lui George Burcea. Iată primul sfat

Florin Piersic se oferă să-i dea „meditații” lui George Burcea. Iată primul sfat
La 88 ani și o experiență de o viață, cel mai iubit actor al României, Florin Piersic a reacționat imediat ce a aflat că George Burcea urmează să îl joace pe Alexandru Ioan Cuza.

Cu câteva zile în urmă, fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea a dat vestea cea mare pe contul de socializare: îl va juca pe Alexandru Ioan Cuza. Ce spune Florin Piersic.

Maestrul Florin Piersic a pus imediat punctul pe I atunci când a aflat că George Burcea urmează să intre în rolul lui Alexandru Ioan Cuza. Acesta l-a sfătuit pe fostul soț al Andreei Bălan să citească tot ce se poate despre fostul domnitor, așa cum a făcut și el când l-a întruchipat.

George Burcea a primit rolul vieții

De asemenea, Florin Piersic i-a recomandat lui Burcea ca „persoana care îl va machia pe el și îl va îmbrăca să caute să fie cât mai aproape de felul de a fi al lui Alexandru Ioan Cuza, dar citind despre el va afla mai multe. Cel mai bine știi ce să facă? Să vorbească cu mine, așa să-i spui”.

În urmă cu 45 de ani, Piersic a interpretat același rol

Celebrul actor a povestit că a intrat în pielea aceluiași personaj cu 45 de ani în urmă și recent a vizionat filmul „Rug și flacără”, însă a rămas cu un gust amar. Și asta pentru că, fără să fie anunțat, cel care l-a distribuit în acest rol i-a înlocuit vocea. „Probabil eram eu foarte ocupat și multă lume credea că nu poate să pună mâna pe mine, ceea ce era o greșeală (…)

Florin Piersic în rolul lui Alexandru Ioan Cuza

Ei au pus o altă voce. Au pus o voce care nu e a mea. Nu seamănă cu mine. Nu seamănă cu felul meu de a vorbi și de a pune punct sau virgulă. Când am văzut, acum abia, de vreo lună am văzut filmul, care s-a dat la televizor, am fost indispus. Nu mi-am recunoscut vocea”, a mărturisit Florin Piersic, pentru Fanatik.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre