Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Ristei își cumpără adidași de fițe din banii iubitei. „Câștigă în două ore cât câștig eu într-o lună…”

Florin Ristei își cumpără adidași de fițe din banii iubitei. „Câștigă în două ore cât câștig eu într-o lună…”
De când a cunoscut-o pe Naomi Hedman, Florin Ristei s-a schimbat radical. Dovadă că mulatra a avut o influență pozitivă asupra sa.

Naomi Hedman și Florin Ristei fac o echipă perfectă, iar artistul pare mai îndrăgostit ca niciodată.

Florin Ristei își cumpără adidași de fițe din banii iubitei. „Câștigă în două ore cât câștig eu într-o lună…”

Între Naomi Hedman și Florin Ristei a fost dragoste la prima vedere. S-au văzut, s-au plăcut, iar de atunci ea nu a mai plecat din România. Cuplu perfect, ei țin banii la comun, dar sunt momente în care Florin a recunoscut că îndrăznește să-și cumpere adidași de fițe din banii câștigați de iubita sa frumoasă. Într-un interviu pentru Cancan, Florin Ristei a povestit cum e viața alături de celebrul fotomodel.

„Plec de acasă, plec când mă trezesc foarte repede, după aia vin acasă, mai stau un pic, plec iar la studio, ar fi și culmea să cânt prin casă. Lasă, cântă pisicile destul! Și dup-aia, mai cânt când mă îmbăt. (…) Îi denumim banii casei! Dar banii ei sunt și banii mei, totodată!.”, a spus Florin Ristei. Care a recunoscut că mai face achiziții din banii viitoarei soții: „Da, jur!”.

Cu ce se ocupă Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei

Invitat în podcastul lui Speak, Florin Ristei a povestit lucruri interesante despre Naomi. El a mărturisit că mulatra stă acum în România, având permis permis de ședere pentru cinci ani. „Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește.

A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce.

Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri. Facă una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e”, s-a destăinuit cântărețul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre