Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Salam a fost socru mare. Iată cum a arătat moștenitorul în cel mai frumos moment al vieții. Video

Florin Salam a fost socru mare. Iată cum a arătat moștenitorul în cel mai frumos moment al vieții. Video
Florin Salam e în culmea fericirii, după ce și-a însurat băiatul. Evenimentul a avut loc pe 15 mai, iar fiul și nora, Mihaela, au fost extrem de emoționați.

Dani și-a luat inima în dinți și și-a cerut iubita de soție luna trecută. Mihaela și fiul lui Florin Salam au împreună un băiețel.

Printre primele persoane care i-au felicitat pe miri a fost chiar sora cea mare a lui Dani, Betty Salam, care le-a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, în care le-a urat să aibă cea mai frumoasă căsnicie și să se bucure de copil.

„Casă de piatră! Vă iubesc mult de tot, să aveți cea mai frumoasă viață și să fiți fericiți și sănătoși alături de copilul vostru.”, a fost mesajul pe care l-a transmis Betty Salam tinerilor însurăței.

Cum a fost cerută Mihaela în căsătorie

Dani a plănuit totul până în cel mai mic detaliu atunci când și-a cerut iubita în căsătorie. El i-a cumpărat un superb buchet de trandafiri și un tort, pe care se afla scris: „Vrei să fi soția mea?”. Tinerei nu i-a venit să creadă ce i se întâmplă și le-a arătat imediat fanilor surpriza pe care i-a făcut-o iubitul său.

Betty Salam, cerere inedită în căsătorie

Betty Salam a fost cerută în căsătorie în anul 2017 de iubitul său, Cătălin Vișinescu și cei doi trăiesc o poveste de iubire ca în filme. Tânărul s-a gândit ca momentul să fie unul unic, așa că a îngenuncheat în fața brunetei în aeroport, de față cu multă lume.  „Te iubesc! Te iubesc aşa cum nu a mai iubit nimeni niciodată şi nu va iubi nicicând!

Te iubesc mai mult decât se scrie prin cărţi sau se arată prin filme! Te iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine însami! Te iubesc, suflet frumos! Alături de tine și datorită iubirii tale am prins aripi. Am văzut că există persoane care merită toată dragostea din lume, am simțit pe pielea mea ce înseamnă să fii răsfățată.

„Te iubesc pentru ceea ce ești, pentru ceea ce mă faci să simt”

Sunt mii și mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranță le meriți, eu din păcate nu le știu pe toate ca să ți le pot spune.. te iubesc pentru ceea ce ești, pentru ceea ce mă faci să simt! PS: oficial sunt a ta! Bineînțeles, răspunsul meu a fost da”, a scris atunci Betty Salam pe contul ei de Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre