Florin Salam are din ce în ce mai multe probleme de sănătate. Regele a ajuns din nou pe mâna medicilor

Florin Salam are din ce în ce mai multe probleme de sănătate. Regele a ajuns din nou pe mâna medicilor
Cu câteva zile în urmă, celebrul Florin Salam a ajuns din nou în spital. Fanii acestuia au fost extrem de îngrijorați, dar au existat și unele persoane care au vorbit despre o afecțiune gravă.

Fiica lui Florin Salam, Betty, sătulă de atâtea discuții, a lămurit situația și a povestit exact ce se întâmplă cu tatăl său.

Artista nu mai vrea să audă de tot felul de gânduri negre și speculații și infirmă tot ceea ce s-a vorbit până acum despre regele manelelor. Artista susține că Florin Salam e foarte obosit și are nevoie de multă odihnă, în plus trebuie neapărat să slăbească, iar tratamentul medical e tot ce are nevoie pentru a-și reveni și a fi în formă pentru perioada următoare, plină de evenimente.

„Are nevoie să se odihnească, vrea să și slăbească pentru a-i fi mai ușor”

„Tatăl meu este epuizat. Este internat în spital și face tratament pentru a își reveni, să poată respecta evenimentele pe care le are și să bucure lumea, așa cum a făcut mereu. Are nevoie să se odihnească, vrea să și slăbească pentru a-i fi mai ușor.

Nimic nu se compară cu dragostea tatălui

După toate acestea, Florin Salam, tatăl meu vrea să revină în forță, așa cum îl știe lumea”, a declarat Betty Vișănescu pentru Spynews. Nu ar fi pentru prima dată când Florin a avut probleme de sănătate, dar a reușit să învingă boala și să le aducă bucurie celor care îi ascultă piesele.

Manelistul n-a ajuns nici la cununia civilă a fiului său

Posibil din cauza problemelor de sănătate, Florin Salam a fost marele absent de la cununia civilă a fiului său, care a avut loc în urmă cu câteva zile. Betty însă, n-a lipsit de la cel mai frumos moment din viața lui Dani și le-a transmis mirilor și un mesaj de dragoste. „Casă de piatră! Vă iubesc mult de tot, să aveți cea mai frumoasă viață și să fiți fericiți și sănătoși alături de copilul vostru.”, a fost mesajul lui Betty pentru fratele său.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre