Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Salam, în ipostaze stranii înainte de nuntă cu Roxana. Se pare că ceremonia va avea loc de Ziua Copilului

Florin Salam, în ipostaze stranii înainte de nuntă cu Roxana. Se pare că ceremonia va avea loc de Ziua Copilului
Florin Salam și Roxana Dobre sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Ceva ciudat se petrece însă cu regele manelelor.

Au trecut opt ani, cu bune, cu rele, dar Florin Salam și Roxana Dobre se iubesc parcă mai mult niciodată. Dovadă că-și vor uni destinele în fața Domnului.

Florin Salam, în ipostaze stranii înainte de nuntă cu Roxana. Se pare că ceremonia va avea loc mâine, de Ziua Copilului

Potrivit informațiilor oferite de MediaFlux, Salam și Roxana se căsătoresc chiar de Ziua Copilului, 1 iunie,  iar dovada este chiar invitația de la nuntă, extrem de dichisită, în care se arată că cei doi își așteaptă cei mai buni prieteni la Mamaia. Din aceasta reiese că pe plaja clubului Nuba va avea loc cununia civilă, apoi se va merge la biserica Adormirea Maicii Domnului.

„Uită-te în ochii mei. Bate soarele și noaptea”

Pentru că sunt extrem de precauți și discreți, s-au aflat foarte puține lucruri despre marele eveniment, la care cei doi au ales să fie alături doar de cei mai buni prieteni. De altfel, Florin le-a cerut iertare tuturor prietenilor care nu vor fi lângă el într-o zi atât de importantă.

”Deci, uită-te așa la privirea mea, chiar dacă sunt obosit, poți să mă mai întrebi o dată și apoi să te uiți din nou în privirea mea. Uită-te în ochii mei. Bate soarele și noaptea. Acum, la ce m-ai întrebat tu, de bucurie. Strălucește soarele până și noaptea de bucurie la ce m-ai întrebat”, a spus Florin Salam pentru Xtra Night Show.

Ce se întâmplă cu vestitul lăutar

În agitația pentru ultimele pregătiri, paparazzi au surprins însă un moment ciudat cu Florin Salam. Aflat în mașină cu soția, acesta a oprit când a văzut un vechi prieten și a decis să rămână puțin de vorbă cu acesta, în timp ce bruneta a plecat spre casă. Când cei doi au decis să se plimbe puțin, Florin Salam părea că nu mai poate face nici un pas. De altfel, el s-a lăsat jos, lângă o bordură. Într-un final, a fost elucidat și misterul: lăutarul pare că și-a aranjat adidașii.

Sursă foto: mediaflux

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre