Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Salam, mesaj pentru fani: „Să vă intre bine în cap ce vă spun acum…”

Florin Salam, mesaj pentru fani: „Să vă intre bine în cap ce vă spun acum…”
Momentul în care Florin Salam a fost luat de oamenii legii și dus la poliția în Târgoviște l-a dat peste cap pe manelist. Salam a avut o primă reacție într-un video pe TikTok. E primul mesaj de acest fel transmis de cântăreț.

După ce a dat cu subsemnatul la poliție, Florin Salam a dat un mesaj pe contul de socializare în care le-a explicat fanilor care este situația.

Manelistul susține cu tărie că este nevinovat, dar există un grup de persoane care se luptă din răsputeri să-i facă rău, în speranța că va pune capăt carierei de o viață. Pe de altă parte, Florin Salam le-a spus celor care doresc să aibă o colaborare cu ei să îl contacteze personal. Și se va lucra doar pe baza unui contract.

„Vă rog să mă contactați pe mine când este nevoie de prezența mea și orice vorbiți cu mine”

„Să vă intre bine în cap ce vă spun acum. Există un cerc de oameni care, mai ales de când m-am reapucat să cânt… ei au crezut că n-o să mă mai reapuc de ce știu eu să fac cel mai bine… și există un cerc care vor să-mi însceneze fel și fel de zvonuri, nu știu cum să mă pronunț eu acum.

Florin Salam, primul mesaj după ce a fost luat de poliție

Vă rog frumos să mă contactați pe mine personal când este nevoie de prezența mea și orice vorbiți cu mine”, spune artistul. Salam le recomandă celor care-l iubesc să nu se mai încreadă în vorbele altora, pentru că „până nu știi sigur, tu nu ai voie să arunci cu pietre într-un om”. Și să-i lase pe cei răutăcioși „să aibă grijă Dumnezeu de fiecare în parte”.

„Eu nu pe oamenii ăștia sunt supărat, sunt supărat pe oamenii care îi învață să facă chestiile astea”

Florin Salam spune că povestea pentru care este acum acuzat s-a întâmplat acum cinci ani, iar el s-a revanșat. „Vii după 5 ani de zile să spui că nu știu ce… și ai primit și banii, și-am și cântat, dar nu mai contează. Eu nu pe oamenii ăștia sunt supărat, sunt supărat pe oamenii care îi învață să facă chestiile astea, și atunci tot ei au de pierdut.

În primul rând, ca să te duci la poliție undeva, trebuie să ai un act la mână. Dacă nu ai dovezi, cum crezi că poți să convingi?”, a specificat cântărețul. El e convins că aceștia vor mai avea nevoie de el, dar nici dacă îi vor da o casă, nu le va mai cânta.

Salam spune că e nevinovat și cineva vrea să-i facă rău

„Se va ocupa personal soția mea și un staff al meu”

Florin Salam a decis ca de acum încolo toți cei care au nevoie de serviciile sale vor vorbi personal cu el și se va încheia un contract „cu tot ce trebuie, ca la carte”. „Încă n-am apucat să am un birou. Se va ocupa soția mea personal și un staff de-al meu, din spate, cu agendă cu tot, toată lumea să fie liniștită și mulțumită”, spune vedeta.

Considerat regele manelelor, Florin Salam a precizat că nu a cântat un an pentru că și el, ca orice om „nu sunt din fier, sunt din carne, te mai îmbolnăvești, ferească Dumnezeu, poate n-ai chef să cânți o perioadă. Important este să treci de greul ăsta și să-ți reiei ce știi tu să faci cel mai bine.”, a încheiat Salam mesajul de pe TikTok.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre