Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta iubită a lui Alex Pițurcă, Cristina Ich, a dat lovitura de grație. A trădat fără scrupule

Fosta iubită a lui Alex Pițurcă, Cristina Ich, a dat lovitura de grație. A trădat fără scrupule
Cristina Ich și Alex, fiul lui Victor Pițurcă și-au spus adio, tânăra fiind cea care a dat vestea cu câteva luni în urmă. Ce s-a întâmplat de atunci cu cei doi foști iubiți.

La scurt timp de la despărțirea de Cristina Ich, Alex Pițurcă a postat pe contul de socializare câteva fotografii în care apare alături de un model de doar 21 de primăveri, Denisa Lin.  S-a aflat recent și pe ce drum a luat-o fosta parteneră a fiului lui Victor Pițurcă.

Cristina Ich: „Atât timp cât cineva este liber, adică un bărbat este liber, eu pot să fiu cu acel bărbat. Punct”

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, Cristina Ich i-ar fi furat soțul celei mai bune prietene, de la care primea și sume mari de bani, pentru ședințele foto publicitare.

Inițial, Cristina a declarat că s-ar fi cuplat cu fiul lui Don Pepe după ce acesta se despărțise de Bianca, punctând faptul că este o „femeie liberă”, care are dreptul să fie cu cine vrea.

„Atât timp cât cineva este liber, adică un bărbat este liber, eu pot să fiu cu acel bărbat. Punct. Nu există nicio relație extraconjugală. În niciun caz relația noastră nu a început când el era căsătorit. Nu a fost nicio infidelitate, nicio înșelătorie și așa mai departe”, a spus tânăra, stăpână pe situație.

„Probabil, s-au combinat imediat după petrecerea de ziua Biancăi, de pe iaht, din Franța”

Cristina Ich, alături de fiul lui Don Pepe

O prietenă comună pune acum punctul pe I și susține că frumoasa Cristina i-ar fi furat soțul Biancăi de sub nas, când cei doi încă erau căsătoriți. Bianca a avut o bănuială, ba chiar ar fi întrebat-o pe Cristina dacă e ceva între ea și soțul său, dar a negat.

”Evident că atunci când Cristina s-a băgat pe fiul lui Don Pepe el era cu Bianca! Iar Bianca habar nu a avut, nici măcar o clipă.

Nu pot să vă spun cu exactitate când s-a întâmplat, când s-au combinat cei doi, probabil, imediat după petrecerea de ziua Biancăi, de pe iaht, din Franța. Și totul a fost, apoi, pe ascuns”, susține amica.

Ce a făcut Cristina pentru a-i înlătura Biancăi orice urmă de îndoială

Pentru ca Bianca să nu aibă nici cea mai mică urmă de îndoială, Cristina ar fi chemat-o pe Bianca la un showroom să facă fotografie împreună, ba chiar i-a cerut și iertare pentru momentul creat.

Doar că Bianca a înțeles că a fost mințită, după ce și-a confruntat soțul, care, după multe discuții, a recunoscut cu cine a înșelat-o. Amica a mărturisit că din cel moment, Bianca i-a scos din suflet și pe Cristina și pe fostul soț.

Cristina are un băiat cu Alexandru Pițurcă, iar fiul milionarului Don Pepe e și el tatăl copilului cu Bianca.

Cine este Don Pepe

Fiul este cunoscut doar prin renumele tatălui, un important dezvoltator imobiliar din București. Don Pepe, pe numele său Petre Niculae, a ieșit în evidență prin extravaganta nuntă de anul trecut.

Milionarul și iubita lui Maria Căpâlnași au organizat o nuntă ca în povești în Italia, la data de 4 octombrie 2023. Cei doi fuseseră cândva, prin 2017, naș și fină, dar, după ce Maria a divorțat, Don Pepe a devenit bărbatul vieții ei. Anul trecut și-au unit destinele într-un cadru de poveste, într-o vilă situată pe malul Lacului Como. S-a scris atunci că nunta a costat 3 milioane de euro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre