Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta lui Ben Affleck, momente tandre cu iubitul. Au fost surprinși seara

Fosta lui Ben Affleck, momente tandre cu iubitul. Au fost surprinși seara
Jennifer Garner nu este doar una din cele mai bine cotate actrițe de la Hollywood. Ea este și mama celor trei copii ai la fel de celebrului actor Ben Affleck. Așa cum se întâmplă în multe cupluri din showbiz, după mai mulți ani de relație, cei doi au decis să pună punct.

Foarte discretă cu povestea ei de dragoste, Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck, a fost surprinsă zilele trecute în momente tandre cu iubitul. Cei doi au petrecut o seară romantică în Los Angeles. Ben Affleck și Jennifer Garner au format o familie între 2005 și 2018.

Cei doi au trei copii, două fete, Seraphima și Violet, de 15, respectiv 18 ani, și un fiu, Samuel, în vârstă de 12 ani. La scurt timp după divorțul din 2018, pronunțat la trei ani după ce s-au separat, Garner și-a refăcut viața sentimentală. Ea formează un cuplu cu omul de afaceri John Miller, care este mai tânăr decât ea cu cinci ani.

Fosta soție a lui Ben Affleck, surprinsă cu iubitul

Actrița în vârstă de 51 de ani și omul de afaceri în vârstă de 46 de ani formează un cuplu de aproape șase ani. Zilele trecute, cei au fost surprinși la o întâlnire romantică. Ei au participat la un dance-musical susținut de Sting la Pantages Theatre, în Los Angeles.

Jennfifer Garner și John Miller formează un cuplu de șase ani (Sursa foto: Filmnow / Profimedia)

„Jen și John păreau atât de îndrăgostiți, erau entuziasmați de spectacol”, a dezvăluit o sursă pentru Just Jared. Sursa a dezvăluit că deși cei doi au o vechime în cuplu, s-au purtat foarte tandru și atent unul cu altul.  În timpul show-ului au stat ținându-se de mâini. Mai mult, la pauză nu și-au părăsit locurile, ci au rămas în sală, discutând, pesemne, despre ceea ce tocmai urmăriseră în primul act.

Discreție maximă asupra vieții intime

Așa cum presa de peste Ocean a remarcat în repetate rânduri, deși Jennifer Garner și John Miller se întâlnesc din 2018, au preferat mereu să-și păstreze viața privată departe de lumina reflectoarelor. Mai mult, amândoi sunt extrem de discreți și pe rețelele sociale. John Miller este și el un bărbat divorțat și tată. El are o fiică, Violet, și un fiu, Quest, cu fosta sa soție, celebra violonistă Caroline Campbell. La fel ca și iubita sa, nici el nu își expune familia pe rețelele sociale, preferând discreția.

Sursa foto: Instagram, Filmnow / Profimedia

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre