Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta soție a lui Bordea și Spike ies la atac. Le-a sărit muștarul după ce un individ a cerut „kilometrajul” ei

Fosta soție a lui Bordea și Spike ies la atac. Le-a sărit muștarul după ce un individ a cerut „kilometrajul” ei
Spike și iubita sa, Livia, au postat ieri o poză împreună pe rețelele sociale, iar reacțiile nu au întârziat să apară. După ce un individ a cerut „kilometrajul” Liviei, fosta soție a lui Bordea și Spike au ieșit imediat la atac.

După ce ieri, Livia, fosta soție a lui Bordea, a postat pe Instagram o fotografie alături de iubitul Spike, cu mesajul „Iert lumea pentru că exiști tu”, valul de reacții negative nu a întârziat să apară. Când un individ a cerut „kilometrajul” ei, fosta lui Bordea și Spike au ieșit imediat la atac.  

Livia și Cătălin Bordea s-au despărțit în urmă cu 1 an, atunci când s-a și aflat că Livia și-a înșelat soțul cu Spike, cavalerul de onoare de la nunta lor. De atunci, Spike și Livia își trăiesc iubirea nestingheriți, în ciuda valului de reacții negative la adresa lor. 

Comentarii explicite la adresa celor doi 

După fotografia postată ieri, internauții le-au lăsat celor doi o serie de comentarii explicite și injurii care cu greu pot fi reproduse. Printre altele, un individ a sugerat că Livia are „kilometri dați înapoi”. 

Fotografia postată de Livia cu ea și Spike, pe Instagram, a generat un val de injurii la adresa celor doi
Foto: Instagram

Atât Spike, dar și iubita sa, au pus pe Instagram Story o parte din comentariile negative primite. 

Nu s-au limitat însă la atât, căci la scurt timp le-a sărit de tot muștarul, iar Livia a ieșit la atac și a transmis câteva gânduri celor care comentează la adresa ei și a lui Spike. 

„O femeie e proprietate. Se poate da, lua, fura, împrumuta, înfrumuseța, vinde mai departe. Unii, aparent, ne numără kilometri, ne măsoară, ne cântăresc, ne apreciază formele în metafore care mai de care mai inventive (apreciativ sau depreciativ, nici nu mai contează) și vorbesc despre noi ca și când am fi ceva mai puțin decât un obiect”. 

Livia a răspuns dur celor care o atacă 

Livia a continuat și mai dur. „O femeie nu părăsește un bărbat. O femeie tace și încearcă să supraviețuiască.  O femeie nu se gândește la fericirea ei. Femeia trebuie să vadă de casă și de cratiță. Dacă părăsește, în mod evident, e o zdreanță. 

Internauții au transmis cuvinte grele către Livia și Spike
Foto: Captură Instagram

Pai a avut norocul divin să se uite cineva la ea și ea….ce??

Și-a permis să vrea să existe? Să o vadă și pe ea cineva? Poftim?! Ce, nu-i ajunge?”, a scris Livia. 

Mesajul a continuat în același stil 

Mesajul fostei soții a lui Bordea nu s-a oprit aici, ci a continuat în același stil.  

„Nu-i ajung cuvintele goale?! Nu-i ajunge să fie accesoriul unui bărbat? Nu e suficient să fii trofeu în mâinile cuiva? CEVA ce strălucește, pui pe raft și lași să se pună praful. Vis! Mașina, ceasul, bijuteriile, femeia. Obiecte cu care te lauzi. 

Și doar SPUNE că o iubește. Parcă mai trebuie și demonstrat…ce fleac! (Eyeroll). Ai bătut-o? Pai dacă nu, să stea cu ochii în ciorba ei acolo, să nu mai comenteze. Auzi ‘nu se regăsește’. Mofturi de 2020. În România anilor 1900”, a încheiat Livia Eftimie, iubita lui Spike. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre