Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul Irinei Rimes, Killa Fonic, pregătit de război. Are haine camuflaj, grenadă de jucărie, dar și ojă pe unghii și mărgele la gât. Și e cât se poate de serios!

Fostul Irinei Rimes, Killa Fonic, pregătit de război. Are haine camuflaj, grenadă de jucărie, dar și ojă pe unghii și mărgele la gât. Și e cât se poate de serios!
Războiul din Ucraina nu lasă indiferent pe nimeni. Inclusiv vedetele, internaționale și autohtone au ceva de spus. Trapperul se pregătește, a început antrenamentele.

Cunoscuta interpretă originară din Republica Moldova, Irina Rimes, a trăit în anii trecuți o  mare poveste de dragoste alături de trapperul  Killa Fonic. Puțini sunt cei care știu că Irina Rimes a fost căsătorită. În 2017, după ce a aflat că partenerul său are o relație cu altă femeie, a divorțat, iar la scurt timp a devenit iubita lui Killa Fonic. Povestea lor nu a fost doar pe plan sentimental, ci au avut și o colaborare muzicală fructuoasă, din care au apărut  mai multe piese.

Însă povestea de dragoste nu a durat foarte mult. Se pare că și Killa Fonic era marcat de evenimente din trecut, care provocau certuri în cuplu. „Am avut 10 ani la rând depresie. Din păcate, tatăl meu nu reușea să o facă pe mama fericită, în sensul în care nu prea își dădea interesul în a-și susține familia. Noi am fost foarte săraci, iar sărăcia e o boală care manipulează creierul în forme foarte urâte. Te bagă în depresii, scoate cele mai urâte părți din tine”, spunea tânărul. În final, el și Irina Rimes s-au despărțit.

Fostul iubit al Irinei Rimes  se antrenează în poligon pentru război

Zilele acestea, Killa Fonic se pregătește de război. Artistul nu  a rămas indiferent la conflictul armat dintre Rusia și Ucraina, astfel că a decis să ia atitudine.

„E jocul lor dar noi facem lucrurile să se întample și putem să modelam jocul în felul nostru dacă lucrăm toți în echipă. Acum gândiți-vă cum ar fi arta dacă am fi uniți și jocul ar deveni al nostru”, a postat Killa Fonic pe Instagram. Artistul a îmbrăcat haine de camuflaj, și-a luat și o grenadă, și se arată gata de mers la război. Are unghiile făcute și mărgele la gât.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Killa Fonic (@killafonic)

El a mers în poligon să exerseze trasul cu arma, tocmai pentru a fi pregătit cum se cuvine în caz că e nevoie să meargă la război.

Killa Fonic, mesaj anti hate în mediul online

De curând, Killa Fonic a devenit imaginea ING anti hate în mediul online. În urmă cu două săptămâni, artistul a lansat o piesă dedicată acestui eveniment.

Iată și explicația sa: „Pentru că m-am confruntat cu hate-ul încă de la începutul carierei mele, am început să simt dorința de a combate acest fenomen în stilul meu și mă bucur că am un aliat atât de puternic precum @ingromania.

Am creat această piesă pentru a atrage atrage atenția asupra urii din mediul online, în cadrul campaniei Unfollow Hate. Videoclipul, cu o interpretare artistică susținută de @aris_negoita, a fost lansat chiar azi, de ziua iubirii și de ziua mea, deoarece iubirea pentru ceea ce fac a fost și va fi mai puternică decât toate comentariile negative la un loc”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Killa Fonic (@killafonic)

Sursa foto: Instagramkilla fonic

razboi

ucraina

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre