Fostul prezentator TV Andrei Zaharescu se calicește la banii pentru copiii săi. Andreea Berecleanu l-a învins în justiție

Fostul prezentator TV Andrei Zaharescu se calicește la banii pentru copiii săi. Andreea Berecleanu l-a învins în justiție
Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu și-au încheiat socotelile acum șapte ani, dar se pare că încă au ceva de împărțit. Fostei prezentatoare TV i s-a cerut abia acum să răspundă patrimonial pentru insolvența companiei pe care o împărțea cu fostul soț.

Se spunea despre fostul prezentator TV că are o relație cu o avocată, care era de asemenea o prietenă de familie. Cei doi sunt în prezent căsătoriți.

După ce s-au judecat în instanță pentru pensia alimentară a copiilor, Andrei Zaharescu a intentat un proces al cărui verdict a fost dat în urmă cu doar câteva zile, de către  judecătorii de la Tribunalul București. 

„Admite excepţia prescripţiei, invocată de pârâtă. Respinge acţiunea ca fiind prescris dreptul material la acţiune. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Bucureşti secţia a VII-a civilă. Pronunţată azi 04.11.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul București, potrivit Cancan.ro. Așadar, fostul prezentator tv, actual consul, nu a reușit să-i ia banii fostei soții.

Andreea Berecleanu i-a intentat fostului ei soț mai multe procese pentru plata pensiei alimentare. Andrei Zaharescu ar fi obținut o reducere de 200 de dolari, față de 600 de dolari, cât ceruse în instanță. El a motivat atunci că are nevoie de bani pentru întreţinerea ultimului său fiu.

La rândul său, Andrei Zaharescu i-a cerut fostei soții plata cheltuielilor de judecată de până acum, care se ridică la aproximativ 6.000 de lei. Pentru plata datoriilor, Andrei Zaharescu ar fi intenționat să o execute silit pe Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu, despre divorțul de Andrei Zaharescu

„În familia în care eram nu se mai râdea. La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea Berecleanu.

După divorțul de Andrei Zaharescu, cu care are doi copii, Eva și Petru, Andreea Berecleanu și-a refăcut viața alături de chirurgul plastician Constantin Stan, cu care s-a căsătorit civil în anul 2016. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și derulează proiecte profesionale împreună.

Andreea Berecleanu, pe Prima TV

Acum, prezentatoarea tv are o familie superbă și îi merge de minune și pe plan profesional. Ea a anunțat de curând că a semnat cu Prima Tv, unde prezintă jurnalul de știri Focus.

Andreea Berecleanu revine pe micul ecran după 9 luni de la plecarea de la Antena 1. Vedeta și-a anunțat plecarea de la Antena 1 la mijlocul lunii februarie, când a fost înlocuită de Alessandra Stoicescu la Observatorul de la ora 19:00.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre