Simona Ionescu / Redactor Șef

Foto-document: Ce face Smiley când nu sparge farfurii. E mai tare decât suzeta albastră!

Foto-document: Ce face Smiley când nu sparge farfurii. E mai tare decât suzeta albastră!
Dacă până acum Smiley și Gina Pistol au lăsat să se înțeleagă că vor deveni părinții unei fetițe, acum cântărețul și-a băgat în ceață admiratorii de pe rețelele sociale când a publicat o fotografie cu o suzetă de culoare albastră în gură și incripționată cu mesajul Bad Boy (băiat rău).

„N-aș pune poza asta, dar mă grăbesc să dau în mintea copiilor”, a scris artistul în dreptul fotografiei. Oricum, Smiley trece printr-o perioadă minunată din viața sa și pare dornic să își răsfețe în fiecare dimineață partenera. La sfârșitul lunii septembrie, Smiley și Gina Pistol au anunțat că vor deveni părinți într-un vlog postat pe YouTube. Tot atunci, după o lungă perioadă de tăcere cei doi au vorbit despre relația lor și au dat de înțeles că vor deveni părinții unei fetițe. „Tații de fete sunt victime totale. Sper să fiu și eu o figură autoritară pentru copil. Abia aștept. Deja m-am emoționat. E un om pentru care voi face orice. Din păcate, noi ne doream să afle oamenii de la noi personal. Eu sper să fiu ca tată cel puțin la fel de bun ca tatăl meu. Asta îmi doresc. Sper că voi fi permisiv atunci când trebuie și sever atunci când trebuie. Și cred că mă voi juca mult. Trebuie să mă joc cu păpuși. Asta e. Nu ne vom crește copiii după niște stereotipuri. Nu cred că fetele trebuie să se joace neapărat cu păpușile, iar băieții cu mașinile. Ne vom crește copilul să fie liber, să gândească liber, să simtă, să facă ceea ce-i place și să creadă cu adevărat că trebuie să facă ceea ce-și propune”, anunța Smiley la sfârșitul lunii septembrie. În aceste momente, Smiley se implică mai mult în treburile casei, încercând să o menajeze pe Gina, dar și să suplinească, într-un fel, perioadele în care lipsește de acasă, fiind plecat fie la studioul de înregistrări de la Ha-Ha-Ha Production, fie la filmări pentru Pro Tv sau pentru vreo reclamă. Fotografia cu el spălând vase este o dovadă elocventă că nu se dă deoparte de la treburile casnice pentru a o ajuta pe Gina în această perioadă a vieții ei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre