Simona Ionescu / Redactor Șef

Foto. Fiica Elenei Udrea suferă. Urmează un nou Paște fără mama

Foto. Fiica Elenei Udrea suferă. Urmează un nou Paște fără mama
Fiica Elenei Udrea crește fără mama sa. Micuța își vizitează mama la pușcărie, ori de câte ori e posibil, iar tatăl ei se îngrijește ca acest lucru să se întâmple cât mai des.

Cu perspectiva unui nou Paște fără mama, Adrian Alexandrov le-a arătat fanilor săi de pe rețelele sociale floarea sa de Florii. El a distribuit o imagine superbă cu Eva Maria, fiica lui și a Elenei Udrea, de acasă, din Corbeanca. Fetița a crescut mult și, pentru așa o sărbătoare importantă, cum au fost Floriile, s-a pregătit în rochiță de gală și s-a machiat, aplicându-și inclusiv pietricele strălucitoare pe față. Eva Maria crește și arată ca o mică prințesă. În fotografia distribuită de tatăl său, poartă o rochie roșie din tulle, coroniță roz asortată cu mărgele de aceeași culoare și brățări curcubeu.

Urmează un nou Paște fără mama pentru fiica lui Adrian Alexandrov și a Elenei Udrea

În urmă cu câteva luni, Adrian Alexandrov și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre momentele grele prin care trece de când Elena Udrea a fost închisă la Penitenciarul Târgșor. Deși are dreptul legal la permisie, fostului ministru al Turismului nu i s-a acordat niciuna până acum. Pentru fiica lor, Eva Maria, urmează un nou Paște fără mama.

Eva Maria, fiica Elenei Udrea întreabă tot mai des unde este mama ei. Urmează un nou Paște fără acesata acasă (Instagram)

În ultima perioadă, Adrian Alexandrov a început să primească tot mai multe întrebări de la fetiță. Micuța vrea să știe unde e mama și de ce nu vine acasă, iar tatăl gestionează cu greu răspunsurile potrivite. Dată fiind situație el îi este micuței și mamă și tată…

„La un moment dat pe mine a început așa mă întrebe sub diferite moduri <Unde e mama, de ce nu vine?> Și cred că a început să înțeleagă că se întâmplă ceva, că nu e normal și că mereu se văd în același loc. Mă încearcă și pe mine emoții. Eu sunt și mamă, și tată, și bonă, și bunică și prieten de joacă și toate”, susține omul de afaceri.

Elena Udrea nu a scăpat de ultimul dosar

Elena Udrea se află la Penitenciarul pentru femei Târgșor din iunie 2022, unde își ispășește pedeapsa în dosarul Gala Bute. Toamna trecută, Înalta Curte a revenit asupra ultimei decizii în alt dosar, și a admis calea extraordinară de atac prin care DNA a contestat decizia de încetare a procesului penal în dosarul finanțării campaniei electorale a lui Traian Băsescu, din 2009. În acest dosar, Elena Udrea şi Ioana Băsescu au fost condamnate la 8 ani, respectiv 5 ani de închisoare. Decizia de închidere a dosarului, pe motiv că a intervenit prescripția, fusese luată tot de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Elena Udrea suferă enorm că nu își poate vedea fiica decât conform programului de vizite (arhiva)

Elena Udrea duce dorul fiicei sale după gratii, în timp ce încercările ei de a obține eliberarea din penitenciar au eșuat. Numai gândul că urmează un nou Paște departe de Eva Maria o umple de lacrimi.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre