Simona Ionescu / Redactor Șef

Fratele Mădălinei Manole îl pune la punct pe Răzvan Simion. Azi era ziua ei, iar matinalul a făcut comentarii greu de digerat pentru familie

Fratele Mădălinei Manole îl pune la punct pe Răzvan Simion. Azi era ziua ei, iar matinalul a făcut comentarii greu de digerat pentru familie
Dacă nu își curma zilele, astăzi Mădălina Manole ar fi împlinit 55 de ani. Artista a murit în urmă cu 12 ani, chiar de ziua ei, după ce cu 24 de ore mai devreme făcea planuri de viitor cu fratele ei.

Mădălina Manole s-a sinucis otrăvindu-se cu un pesticid periculos.

De-a lungul timpului, fratele ei, Marius Manole, a ridicat multe semne de întrebare legat de moartea surprinzătoare a surorii sale, dar și de comportamentul cumnatului.

Astăzi, Marian Manole a declarat, în exclusivitate pentru Ego.ro, că este foarte supărat pe Răzvan Simion, de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, care a rememorat ultima participare a Mădălinei în emisiune, vorbind total nepotrivit despre ea.

„Depresia asta se instalează pentru că e hormonal, așa se întâmplă lucrurile. Asta până când a dispărut Mădălina Manole, la o săptămână după ce a fost la noi în emisiune. A fost la noi în emisiune și era de nerecunoscut. Cariera plus depresia asta post partum au fost un cocktail de hormoni, pentru că cei din jurul ei au ridicat din umeri, ba chiar erau indolenți. Și a decis de capul ei. Există și e a naibii de periculoasă. Și pentru mamă, și pentru copil”, a spus zilele trecute Răzvan Simion în podcastul lui Radu Țibulcă.

Mariun Manole, reacție dură la adresa lui Răzvan Simion

Fratele Mădălinei Manole a fost extrem de lezat de vorbele realizatorului emisiunii de la Antena 1.

„Hormonii lui au luat-o razna. O fi de la căldură sau de la inactivitate sexuală? Despre Răzvan ăsta nu pot să spun decât că vorbește fără să știe, aceștia ca el sunt oameni care au cunoscut-o doar de conjunctură! Dacă avea puțin respect față de ea, de familia ei, și dacă era mai documentat în ăștia 12 ani, ar fi trebuit să tacă, măcar! Ce să spun despre unii ca ăsta, care au cunoscut-o doar în studio!

Ce priceput e el în problemele astea feminine cu depresii post partum! Poate îl lovește și pe el o depresie post partum!

Dacă și-ar face Răzvan Simion ăsta inseminare artificială, poate duce și el o sarcină și ne va spune când va naște ce senzații are! Numai ce e în sufletul meu nu aș vrea să știți! Când presa și oamenii care au cunoscut-o o denigrează și o fac sinucigașă! Mai bine ar tăcea! V-ați întrebat, voi, ziariștii, ce e în sufletul meu, al nostru, al familiei mele? Părinții mei și-au strigat durerea cât au trăit!”, a replicat Marian Manole, pentru sursa citată.

Postare emoționantă pe Facebook

Marian Manole este convins și acum că sora sa, Mădălina, nu avea cum să-și dorească să moară. El a postat, miercuri, pe contul său de Facebook, un mesaj dureros: „Avea un băiețel de un an și o lună! Cam 10 luni de căsnicie! Nu 10 ani, 10 luni! 10 luni de căsnicie cu noul „suflet pereche”! Azi e 13 iulie! Acum 12 ani, în ziua asta, mai trăia! Vorbea cu noi, familia ei de la Ploiești, la telefon!

Își făcea planuri de vacanță pentru luna august! Voia să mergem cu băieții noștri la mare, în Bulgaria, la Nisipurile de Aur! Râdea, era așa cum era ea mereu, tonică, plină de poante și cu tonus bun! S-a întâmplat ceva peste câteva ore, după miezul nopții, „nu a vrut să mai trăiască! Toate planurile noastre de viitor, dar și de venirea noastră, acolo, a doua zi, pe 14 iulie, cu ocazia zilei ei de naștere, au fost de fapt o păcăleală de a ei! „Ne-a întins o cursă”!? Nu cred! E sarcastic și dureros cum vorbesc acum!

E dureros că am pierdut-o! E dureros că a pierit, așa cum a pierit! Dacă ar fi murit de o boală, cancer, într-un accident de mașină, era tot dureros, dar cu timpul te consolai și spuneai că așa a vrut Dumnezeu! Mâine ar fi împlinit 55 de ani! Sunt sigur că ar fi arătat tot ca o femeie frumoasă și tânără, așa cum era! Plină de viață și puternică!

Se împlinesc 12 ani de la dispariția ei urâtă, mizerabilă! Familia mea este în pământ! Cu ajutorul lui Dumnezeu, poate, în Ceruri, într-o altă dimensiune! V-aș ruga să nu dați nume în comentarii dacă le lăsați! Nu e lupta voastră! Voi, fanii ei, care citiți și vedeți această postare și care o iubiți și acum, după 12 ani, rugați-vă și plângeți-o în liniște! Sau doar ascultați-i muzica! Amin!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre