Simona Ionescu / Redactor Șef

Frații Tate învârt și acum banii cu lopata. Ultimul plan de achiziții a stârnit uluire la nivel mondial

Frații Tate învârt și acum banii cu lopata. Ultimul plan de achiziții a stârnit uluire la nivel mondial
După un an greu în care au „gustat” viața din spatele gratiilor, frații Tate au început să răsufle ușurați. Și se gândesc chiar să-și cumpere alte mașini, pentru că se pregătesc pentru un parc auto nou.

Frații Andrew și Tristan Tate sunt liniștiți după vestea pe care au primit-o de la autorități. Cei doi s-au gândit să-și reînnoiască parcul auto u cu modele noi de mașini.

Veste excelentă pe care oamenii legii le-au dat-o fraților Tate. A trecut tot ce a fost greu, iar acum pot răsufla ușurați, cel puțin pentru o perioadă. După șase luni petrecute în închisoare și bunuri confiscate, autoritățile au decis să rămână sub control judiciar, însă au voie să călătorească în România, dar nu și în străinătate. „Limitarea deplasării sub măsura de control judiciar a fost modificată de la raza județului Ilfov la întreg teritoriul României”, au spus judecătorii în urmă cu puțin timp.

Frații Tate vor să-și cumpere alte mașini noi

 

Frații Tate vor afla dacă li se restituie mașinile în noiembrie

Frații Tate au făcut tot ce au putut pentru a-i convinge pe oamenii legii să le dea înapoi mașinile confiscate anul trecut, care valoare câteva milioane de euro. Vor afla dacă vor avea noroc sau nu în luna noiembrie. Surprinzător însă, Tristan Tate a mărturisit că nu e atât de supărat din cauza mașinilor confiscate, pentru că oricum aveau de gând să-și reînnoiască parcul auto cu modele mai noi.

„Nu îmi pasă de ele, îmi voi cumpăra altele”

„Nu o să iau măsuri legale împotriva statului român. Cred că România nu are așa mulți bani ca națiune și nu vreau să iau banii școlilor și spitalelor. Dar o să iau măsuri legale selectiv împotriva unor persoane. Mult persoane care mi-au greșit. Nu îmi pasă de ele îmi voi cumpăra altele. Acelea sunt deja învechite”, a mai spus Tristan, potrivit Spynews.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre