Simona Ionescu / Redactor Șef

Frumoasa divă s-a întors în brațele fostului soț, după 10 ani de la despărțire. Acum se afișează din nou ca un cuplu

Frumoasa divă s-a întors în brațele fostului soț, după 10 ani de la despărțire. Acum se afișează din nou ca un cuplu
Claudia Pavel e cu adevărat fericită. După ce anul trecut s-a întors la fostul soț, diva și-a serbat băiatul. Bucuria a fost imensă.

Claudia Pavel și fostul soț i-au făcut micuțului o petrecere pe cinste, iar diva a postat o fotografie de familie, alături de un mesaj în care își exprimă dragostea pentru cel mai minunat dar pe care l-a primit de la Divinitate. Micuțul a împlinit 11 ani.

„Un privilegiu divin pentru care voi fi mereu, în fiecare viață, foarte recunoscătoare”

„La mulți ani celei mai mari și mai minunate binecuvântări pe care Dumnezeu ne-a trimis-o acum 11 ani, prețiosul nostru fiu, prințul nostru Noah Mihail. Tu ești lumina vieții noastre, totul pentru noi. Să te văd crescând în cel mai frumos, cel mai dulce, cel mai bun, cel mai inteligent, cel mai talentat, cel mai înțelept, cel mai iubitor băiat, este bucuria și onoarea vieții mele, un privilegiu divin pentru care voi fi mereu, în fiecare viață, foarte recunoscătoare!

Cea mai frumoasă fotografie de familie. Sursă foto: instagram

„Fie ca toate dorințele tale să se împlinească, să râzi, să iubești, să te bucuri în pace și libertate în fiecare zi”

Te iubesc dincolo de viață, dincolo de orice înțeles pe care l-ar putea avea cuvintele, dincolo de pământ, cer, universuri, tu ești lumea mea, iubirea mea! Fie ca Dumnezeu și Arhanghelul Mihail, pe care îl sărbătorim astăzi, să te protejeze și să te călăuzească, în fiecare secundă a minunatei tale călătorii.

Fie ca toate dorințele tale să se împlinească, să râzi, să iubești, să te bucuri în pace și libertate în fiecare zi. Și să călărești cu încredere și curaj, fericit și lin toate valurile frumosului ocean și ale vieții. La mulți aniyyyyyyy!!!! Și zi de nume. La mulți ani, iubirea mea, viața mea! La mulți ani tuturor celor care poartă numele Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil!”, a fost mesajul postat de Claudia Pavel pe contul de socializare.

Claudia și Noah, vacanță la Hollywood. Sursă foto: instagram

Anul trecut, Claudia a petrecut sărbătorile de iarnă alături de fostul soț

Împăcarea anului în 2022 a fost, fără îndoială, cea dintre Claudia Pavel și fostul său soț, jucătorul de baschet Jeremy Lewis s-au împăcat. După o despărțire de zece ani, din care o perioadă aproape că n-au vorbit deloc. Sărbătorile de iarnă au fost superbe, pentru că au avut loc în familie, dar cei doi și-au mai dat o șansă înainte de Crăciun.

„Am petrecut Crăciunul împreună și avem o relație excelență, foarte bună, am putea spune. Nu ne-am împăcat chiar acum, dar știți că nu îmi place să vorbesc de viața mea privată și a copilului meu.”, a declarat vedeta pentru Click. Claudia s-a distrat minunat alături de Jeremy, micuțul Noah și sora sa, dar și cu doi prieteni buni, alături de care au vizitat parcul de distracții Universal. E vorba de Monty Jackson, mare stilist la Hollywood care colaborează cu Orlando Bloom și Lenny Kravitz.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre