Simona Ionescu / Redactor Șef

Frumoasa fiică a Andreei Berecleanu s-a îndrăgostit de „Prințișorul taxiurilor”

Frumoasa fiică a Andreei Berecleanu s-a îndrăgostit de „Prințișorul taxiurilor”
Dragostea are criterii proprii. Se întâmplă doar să te uiți în stânga sau în dreapta și să ai fluturi în stomac. La doar 19 ani, fiica Andreei Berecleanu este îndrăgostită de un bărbat care obișnuiește să dea iama prin showbiz.

Eva Zaharescu are acum 19 ani și este foarte frumoasă, la fel ca mama ei, vedeta tv Andreea Berecleanu. Este vârsta când hormonii o iau razna. Și ea s-a îndrăgostit, dar nu de oricine. Un bărbat cu 10 ani mai în vârstă și cu ”pedigree”.

Eva Zaharescu are acum 19 ani. Este o fată frumoasă, ca multe altele, dar ea este fiica Andreei Berecleanu

Frumoasa fiică a Andreei Berecleanu s-a îndrăgostit de „Prințișorul taxiurilor”

Eva Zaharescu are acum 19 ani. Este o fată frumoasă, ca multe altele, dar ea este fiica Andreei Berecleanu, o vedetă mereu prezentă în presă și pe ecranul de la Prima Tv, acolo unde prezintă știrile. Tânăra a moștenit frumusețea mamei sale. Până de curând, era discretă cu viața ei personală, dar acum este atât de îndrăgostită, încât nu a mai rezistat.

A cucerit un bărbat controversat din showbiz, scrie impact.ro. Partenerul Evei Zaharescu s-a iubit și cu Andreea Antonescu. E nimeni altul decât Ștefan Manolache, un adevărat „băiat de oraș” care are un istoric amoros ce cuprinde mai multe nume cunoscute din showbiz-ul românesc.

În presă, Ștefan Manolache s-a făcut cunoscut în urma incidentului cu Andreea Antonescu, când aceasta a sunat la 112 și a anunțat că a sechestrat-o în casă. Când au sosit polițiștii le-a spus că a fost o glumă.

Se pare că povestea de dragoste dintre Eva Zaharescu și cel poeclit în lumea mondenă „Prințișorul taxiurilor” este abia la început, ei formând un cuplu de la sfârșitul lunii iunie. Din fotografiile postate în secțiunea InstaStory reiese că cei doi amorezi s-au mutat deja împreună.

Eva Zaharescu este îndrăgostită

Ștefan Manolache este considerat un crai. A avut relații amoroase cu mai multe fete din showbiz. Ștefan este fiul politicianului Mircea Manolache. Tânărul a trăit o poveste de dragoste cu celebra bloggeriță Ioana Grama, precum și cu nepoata fostului premier al României, Petre Roman. În palmaresul bărbatului se află și Andreea Antonescu. Cei doi au format un cuplu timp de aproape un an.

Este cunoscut drept „Prințișorul taxiurilor” și este deja tată. Cea care i-a adus pe lume primul copil este Alexandra Ardelean. „E un copil făcut din dragoste, dorit și iubit, este ceea ce mi-am dorit mai mult ca orice, m-a binecuvântat Dumnezeu cu cel mai de preț dar.

Dacă până acum am avut multe cumpene și dacă până acum spuneam că nu există om care să mă «potolească», iată că, în sfârșit, am un «must have». Ayla minunea noastră și sunt recunoscător clipă de clipă pentru tot ceea ce am. Vreau doar să îi mulțumesc femeii ce mi-a dăruit minunea vieți mele”, declara, în urmă cu ceva timp, Ștefan Manolache.


 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre