Simona Ionescu / Redactor Șef

Frumușelul Brad Pitt se apropie de pensie. S-a aniversat discret

Frumușelul Brad Pitt se apropie de pensie. S-a aniversat discret
Blond cu ochi albaștri și foarte talentat. A fost idolul femeilor din lumea largă, dar și al unor actrițe celebre. Brad Pitt este încă foarte atrăgător, deși tocmai a împlinit 58 de ani. A petrecut discret, dând vina pe pandemie.

Puțini știu că Brad Pitt a studiat Jurnalism și Publicitate. Era și sportiv, dar el visa să deschidă un portal pentru alte lumi, așa ca în filme. Cu două săptămâni înainte de a-și obține diploma de jurnalist, Pitt a părăsit universitatea și s-a mutat în Los Angeles pentru a lua lecții de actorie. Pentru o perioadă a fost șofer și a purtat costumul cocoșului „EL Pollo Loco” pentru a-și plăti lecțiile. I-au fost de folos.

Brad Pitt este considerat unul din cei mai atrăgători actori din istorie

Frumușelul Brad Pitt se apropie de pensie. S-a aniversat discret

Brad Pitt este considerat unul din cei mai atrăgători actori din istorie. Presa i-a acordat mare atenție, la început pentru că era atrăgător, apoi datorită relațiilor sale cu actrițe celebre.

Iată că după o carieră de 34 de ani, Brad Pitt filmează din nou. Totul s-a făcut cu discreție. Până și aniversarea vârstei de 58 de ani, pe 18 decembrie, a fost făcută departe de ochii lumii. Actorul american a dat vina pe pandemie, dar în realitate nu a mai apărut în nici un film în ultimii ani.

La început a avut roluri mici și doar după patru ani a fost băgat în seamă la Hollywood. A câștigat atenția pentru rolul său din Thelma & Louise (1991). A fost nominalizat la diverse premii, dar a câștigat un premiu Oscar pentru interpretarea sa din Once Upon a Time… in Hollywood (2019). Avea deja 56 de ani.

În 2000, Brad Pitt s-a căsătorit cu actrița Jennifer Aniston. Nu a fost cu noroc. Comedia de acțiune Mr. & Mrs. Smith (2005) l-a adus lângă actrița Angelina Jolie, cu care s-a implicat romantic.

Frumos pe ecran, nefericit acasă

În 2000, Brad Pitt s-a căsătorit cu actrița Jennifer Aniston. Nu a fost cu noroc. Comedia de acțiune Mr. & Mrs. Smith (2005) l-a adus lângă actrița Angelina Jolie, de care s-a îndrăgostit. Acțiunea principală se bazează pe o familie complet plictisitoare care era alcătuită din domnul Smith (Bradd Pitt) și doamna Smith (Angelina Jolie). Amândoi descoperă în mod șocant că fiecare este un asasin plătit să îl omoare pe celălalt.

Brangelina au fost împreună timp de 12 ani, din care 2 ani căsătoriți. Presa nu s-a mai săturat să scrie despre ei.

Dar, în particular lucrurile nu străluceau. Pentru o vreme, s-a părut că Brangelina este povestea de dragoste perfectă și că nimic nu le va putea lua strălucirea romantismului. Cuplul de aur a început să se prăbușească.

În 2006, Brad Pitt i-a adoptat pe cei doi copii ai lui Jolie, Maddox și Zahara, pe care i-a adoptat din Cambodgia și, respectiv, Etiopia. Cuplul a avut primul copil biologic, Shiloh, în mai 2006. În anul următor au adoptat un băiat, Pax, din Vietnam, iar în 2008 i-au adăugat familiei pe gemeni biologici, Knox și Vivienne. Pitt și Jolie s-au căsătorit în 2014, dar doi ani mai târziu, Jolie a cerut divorțul.

S-au despărțit în 2016, însă divorțul nu a fost unul care a trecut neobservat. Motivul oficial al despărțirii a fost  pus pe seama unor „diferențe ireconciliabile de caracter”, iar divorțul a fost pronunțat. A rămas însă în discuție custodia copiilor, dar și împărțirea proprietăților. Acum, Brad Pitt e acuzat de violență domestică, de data aceasta cu aparente dovezi. Poate acestea sunt motivele pentru care Brad Pitt nu a mai apărut într-un film din 2015. Sursa: britannica.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre